T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI DIŞ TİCARET UZMAN YARDIMCISI ALIM İLANI
-
Bir haber gelen var mı arkadaşlar?
-
Maalesef yok
-
Yedeklerle alakalı bir bekleme vardır belki. Tebligat gelmese de arayın isterseniz yazınız yazıldıysa hemen başlarsınız herhalde @odtüsbky öyle demişti sanırım. Zaten bence çok hızlı oldu tüm süreç, keşke diğer yerler de böyle olsa.
-
@armindo siz Ankara'dasınız anladığım kadarıyla. Size tebligat ulaşmamışsa (bilmiyorum gerekli mi) belki bir adres sorunu falan vardır. İmzalı falan bir şey sonuçta, evde bulamadık yok herhalde bunda:)
-
@waitforit evet hocam ankaradayim ama adres sorunu yok muhtemelen çünkü belgeleri isterken once aradılar, bir iki gun sonra da onun tebligati gelmişti. Belgeleri verirken ya biz arariz ya da tebligat gelir ertesi gun baslarsiniz demislerdi, ama atama isleminin nesi bu kadar uzun sürdü diye insan bi kıllanıyor. Evi yalniz birakamiyorum:)) olmadi bir arayayim hakikaten.
-
@armindo arkadaşım çok yeni atandı mesela, başkası da olabilir şehir dışından gelen. Sanırım yedekler veya feragat nedeni ile bekliyorsunuz başlamayı. Keşke 2010'daki gibi ikinci kez ilana çıksa diye bir umutla ben de hala sizlerin durumunu merak ediyorum.
-
@waitforit benim de aklima o geliyor aslinda hani egitim falan alacaksak butun girenleri beraber baslatmak isteyebilirler. O yuzden sehirdisindan gelenlerin 15 gunluk suresini de bekleyebiliriz diye düşündüm. Bakalım ne zaman gelecek haber.
Umarim açarlar yine hocam. -
Ankara'dakiler başlıyor:)
-
@waitforit ben de bunu yazmaya gelmiştim:)
-
@armindo hocam Allah yolunuzu her daim açık etsin. Hayırlı olsun tüm başlayacak arkadaşlara. Ben de takip eden alımda yazarım:)))
-
@waitforit çok teşekkürler hocam, darısı başınıza inşallah :))
-
Arkadaşlar hayirli olsun. Bu hafta başlamayı düşünen var mi?
-
Hayırlısı demeye devam ediyorum ama yıldım artık. Sınavda birinci olmama, zarflardan çıkan soruların tamamını bilmeme rağmen yine almadılar.
15 Temmuz'dan önce de mülakatlarda biteviye eleniyordum, şimdi de eleniyorum.
Bimer'e yazdım, güya mülakattan 65 almışım.
Ne denir ki?
-
Ekonomi bakanloğı ortadan kalkıyor, şimdi nr olacak unvanlarda mı değişecek?
-
@sayıştay unvan değişmez. Dış ticaret uzmanlığı devam eder.
-
@genclerbirlikli Bu birleşmelerde unvan değişikliği olmayacağından emin misiniz ? Dış ticaret uzmanını alıp başka genel müdürlüğe atarsa nasıl olacak ? Orada da eski unvanıyla mi çalışacak ?
-
@isildur burada temel olan ek gösterge ve kariyer memur olunup olunmadığı. Dediğiniz gibi unvanlar sabit olsa naklen atamalar olmazdı. Asıl kadrosu başka bir kurumda olup başka kurumlarda çalışan çok kişi var. Bence ünvana takılmayın.