T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI DIŞ TİCARET UZMAN YARDIMCISI ALIM İLANI
-
Bugün de yok..
-
İkinci kısımda 10 puanlık bir sorum boş. Ümitlenmeli miyim?
-
@belki Hocam bu sorunun zorluk derecesine bağlı diye düşünüyorum. Herkes için zor bir soru ise ümit vardır. Bakanlığı da tekrar aradım ancak açan yok..
-
Şimdi tekrar aradım bu kez açtılar. Konuyla alakalı kurul üyeleri çalışıyormuş. Sonuçlarla alakalı personel dairesinin bir malumatı yok imiş. Kuruldan sonuç dosyası daireye ulaştığında onlar da haberdar oluyorlarmış. Bugün yarın demek ellerine dosya ulaşmadığı için çok doğru değilmiş. Aldığım bilgiler bunlar. Hayırlı forumlar
-
@personanongrata Herkes için kolay bir soruydu
-
@personanongrata Böyle söyledilerse haftaya kalır bence bu iş. Haftaya da cuma falan diye hissediyorum.
-
@belki bu yanıttan sonra bugün veya yarın açıklanma olasılığı bence de çok düşük. Haftaya kaldı büyük ihtimalle ama hangi gün olur bilemiyorum.
-
Bugün de yok. Kaldı haftaya..
-
Acaba bugün mü?
-
Yıl sonuna açıklanır inşallah..
-
Personel Dairesini bugün yine aradım. Kurul üyeleri halen çalışıyor, bize ulaşan bir şey yok dediler. Bu hafta açıklanırsa en erken cumayı bulur bana kalırsa. Yoksa da muhtemelen haftaya sarktı yine.
-
o sınav kağıtlarını değerlendirmek zor olabilir okuyan sayısı da azsa. Sınava katılım da yoğundu galiba. İnşallah bir an önce belli olur da şu belirsizlik ortadan kalkar.
-
İsteyen ve ihtiyacı olan herkesin olur yani inşallah hayırlısıyla
-
Arkadaşlar ben mi abartıyorum, bilmiyorum ama şimdiye kadar açıklanması gerekmez miydi? Günde 10 kez siteden kontrol etmek hakikaten çok can sıkıcı bir hale gelmeye başladı.
-
@personanongrata hocam bu bekleme surecleri cok can sıkıcı ama biraz rahat olmakta fayda var. Sonucta uzun bir klasik sinav okunuyor uzun surebilir. Ben de gunde min 10 kez bakiyorum ama aciklanmiyor diye cok takilmamak lazim bence. Çünkü -insallah geçersek- bunun mulakat asamasi var ve onun bekleme asamasi bunun 10 katı olacak maalesef:/
-
@armindo Elbette öyle yapmak gerek hocam ama hakikaten çok gerildim. Bir yerde çalışmıyorum. Kafamdan geçen tek şey bu sınav. Elime bir kitap alıyorum odaklanamıyorum. Bir an evvel açıklansa da herkes rahatlasa.
-
@personanongrata Hocam yalnız değilsiniz bende heyecanla bekliyorum sonuçları. Ama malum uzun sürebiliyor bu işler o yüzden sakin olmak en iyisi ben yarından ümitliyim( herhangi bir duyumum vb yok hissiyat).
-
@personanongrata dogru valla hocam arada bana da geliyor ama sonra dusunuyorum mulakata kalsam, mulakata girsek nihai sonuclarin aciklanmasi zaten min 6 ay surecek:)) o yuzden yapacak bir sey yok calismaya devam:)
-
@e-m-z haklısınız hocam. Şu aşamada beklemekten başka yapılacak bir şey yok.
-
@armindo Hocam öyle de bir motivasyon da gerekiyor mülakata çalışabilmek için. Ben dediğim gibi odaklanamıyorum bir şeye. Yeniden sigaraya başladım daha çok zarar vermeden açıklansa artık. Hayır bir de süreç ne durumda onu da bilmiyoruz. Üç-dört kez aradım kurumu. Her seferinde kurulda halen bize ulaşan bir şey yok. Kurulda ne durumda onu da bilmiyoruz. Ankara'da olan bir babayiğit gidip ilk ağızdan öğrenmiyor ki bilelim