T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI DIŞ TİCARET UZMAN YARDIMCISI ALIM İLANI
-
Ne zaman açıklanır acaba? Duyumu tahmini olan var mı?
-
@parşömen başlığa derin bir sükûnet hakim hocam.
-
@audit ben de birisinin bir şeyler bildiğini düşündüğümden değil de başlığın çok sessiz kalmasından rahatsız olduğum için yazdım zaten
-
-
Ben dün aradım arkadaşlar, sonuçlar ne zaman aciklandiginda insan kaynaklarindaki kişi bize henüz bir şey gelmedi dedi, herhangibir tahmininiz var mı deyince de malesef bir fikrim yok dedi. Beklemeye devam ama 2 hafta içinde açıklanır diye düşünüyorum.
-
ne zaman açıklanır diye sorduğumda*
-
@ceks74 bikgi için teşekkür ederiz hocam. 2 hafta tahmini içinizden mi geldi yoksa genelde o sürede mi açıklıyor bakanlık?
-
@parşömen hocam tamamen benim tahminim ne yazık ki. güvenlik soruşturması için gerekli belgeler mülakattan yaklaşık 1 ay önce istendi zaten zaman alan kısım da o sanırım. 2 hafta sonra tam 2 aylık bir araştırma süreci geçmiş olacak ki genelde kurumlar 2 ay sonra açıklıyor diye böyle bir tahminde bulundum. başka bir tahmini ya da duyumu olan varsa duymak çok iyi olur tabii.
-
@ceks74 inşallah dediğiniz gibi olur. nisan'ı bulursa niye böyle oldu demem. Kurumlar alıştırdı bekletmeye
-
Arkadaşlar bana kalır ise bu süreç birkaç ay daha sürecek. Bugün BBC Türkçe'de bir haber var güvenlik soruşturmalarıyla alakalı. Bu konuya bağlı olarak birçok kişi atamaları yapıldıktan sonra güvenlik soruşturmasının olumsuz sonuçlanması nedeniyle görevine başlayamamış. Bunu önlemek için de, mülakat aşamasında güvenlik soruşturmasının da hesaba katılması planlanıyor sanırım. Bu süreç de biliyoruz ki en az 3-4 ay sürüyor. Aralık ayında GSAT formlarını verdiğimizi düşünürsek 1,5-2 ay daha sürecek gibi açıklanması.
-
Bu kurum umarım bu yıl da ilana çıkar..
-
Ben bu haftadan çok umutluydum. Gelecek hafta bir ay olacak. Liste gelecektir diye düşünüyorum.
-
KPSS'ye gir sonuç bekle, sonuç gelsin ilan bekle, ilan gelsin liste bekle, liste gelsin sınav bekle, sınava gir sonuç bekle, sonucun gelsin mülakat bekle, mülakata gir yine sonuç bekle, kuruma gir 3 ay da soruşturma bekle...
Ne hasta bekler sabahı
Ne taze ölüyü mezar
Ne de şeytan bir günahı
Seni beklediğim kadar... -
@personanongrata Başlığı anasayfada görünce açıklandı saniyorum, tansiyonum düşüyor sonra yine hüsran...
-
Pazartesiden pazartesiye arıyorum ben. 15 saniyeyi geçmeyen diyalog şu şekilde 3 haftadır.
Merhaba uzman yardımcılığı mülakati ne zaman açıklanacak?
Personel: bir fikrim yok bize bir şey gelmedi
C:peki bir tahmininiz var mı?
Personel:yok malesef
C:peki kolay gelsin iyi günler
Personel:iyi günler.Bazen hiç aciklanmayacak gibi hissediyorum.
-
en iyisi burayı hiç kazanamayacak gibi diğer sınavları kovalamak ve hazırlanmak. haftada bir de foruma bakıp gelişme olup olmadığını öğrenmek. akıl sağlığı ve zamandan verim almak için herkese bunu öneririm
-
Şu garip açıkçası; Ekonomi Bakanlığı'ndan bir hafta sonra sınav yapan, yine bir hafta sonra mülakatları tamamlayan AB Bakanlığı sonuçları açıklayalı epey oluyor. Ancak burada halen bir gelişme yok. Keza TİKA da öyle.
-
başlığı hortlatıp açıklandı diye düşündürdüğüm herkesten özür dileyerek başlayayım,
arkadaşlar ne zaman açıklanır sizce? mülakatlar beş hafta önceydi. güvenlik soruşturmaları 2-3 hafta öncesinde alındı. iki ayı aşkın bir süre yani. mülakat günü, personel dairesinden birine sormuşlardı ne zaman açıklanır diye, biz hızlı çalışırız şubat sonu açıklamaya çalışırız denilmişti. aslında bugünden ümitliyim ama.
mülakat sonucu beklemek, mülakat beklemekten kat be kat daha zormuş bunu öğrendim.
-
Bu cuma 1.5 ay olacak. VDK 1.5 ayda aciklamisti sonucları.
-
Tika da açıkladı hocam.
İnşallah bu hafta açıklarlar.