T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI DIŞ TİCARET UZMAN YARDIMCISI ALIM İLANI
-
Hayırlı olsun, kazananları tebrik ederiz. Sıkıntılı bir süreç geride kaldı sizler için.
-
@antimülakat sgk dışında tüm süreçler bitiyo
-
@shady1 Sınavına Girilmeyecek Kurum. SGK
-
Arkadaşlar öncelikle kazanan herkesi tebrik ederim. İşletmeden kazanıp başlamamayı düşünen var mı? geri dönüş yaparsanız çok sevinirim. yedekteyim gelir mi diye merak ediyorum
-
İşletme, iktisat dahil diğer alanlardaki başlamayacak olanlar yine başlasa da başka yere geçecek olan varsa haber verdiğinde burada yedek olan da diğer yerlerden başvurusunu çekebilecek.
-
Herhangi bir mesaj e-mail geldi mi istenen belgeler başlama tarihi vs.
-
Hazine listesinde olup kazanan var mı iktisatcilardan ?
-
@etzel maalesef gelen giden bir sey yok henuz:/
-
@armindo üstad sana bişey sormak istedim, ben mesela kamu yönetimi mezunuyum, fakat p29 değilde p14 puanım çok yüksek o zaman iktisat alanı için başvurabilirmiyim yoksa hangi bölümden mezunsak sadece o alana mı başvurabiliyoruz.
-
@emindeğilim o bölümün mezunu olmak zorundasın hocam.
-
@armindo ustam tekrar rahatsız etcem ama bir konuda fikir danışmak istiyorum , kaymakamlık sınavından 76 alarak mülakata kalamadım vakıfbank müfettişlik sınavımda berbat geçti 2017 de kpss ye düzgün çalışamadğım için puanlarım 75 79 arası 2017 hazirandada (siyaset bilimi kamu yönetimi ) mezun oldum. Örnek veriyorum ben 2018 de sadece maliye muhasebe iktisat hukuk çalışıp girsem , ve kamu yönetim puanım çok düşük olsa , iktisatım iyi olsa dahi sadece kamu yönetimi alanı için mi girebiliyorum ? Birde bu durumda benim kamu yönetimini kesinlikle çalışmam gerekiyor de mi ? Yani tutupta iktisat alanından başvuramıyorum yani . (Soruyu cevapladığınız için teşekkür ederim iyice kafamda netleşssin diye sormak istedim)
-
16 sına kadar belgeleri getirilmesi için aradılar.Sağlık raporu istemediler kurumlar sağlık raporu istemeyi bıraktılar mı?
-
Bu kurumu kazanan arkadaşlar kyk müfettişlık mülakatına girecek mi acaba
-
@taylorromer bugün son gün belge teslimi için sanırım. Belki haftaya aranan olur. İnşallah siz de olduğu bilgisini verirsiniz.
-
@waitforit evet ben de evrak teslimi bugun bitiyor diye duydum. Hayirlisi olsun. Siz de mi yedektesiniz?
-
@taylorromer arkadaşım var
-
@waitforit hangi bolum?
-
@taylorromer iktisat hocam
-
@waitforit hayirlisi olsun hakkinda
-
tebligat gelen var mi arkadaşlar?