2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
-
Arkadaşlar askerlikten muaf olmak bir sorun teşkil eder mi?
-
@izmitli41 eğer sayfa yöneticilerinin gazıyla bir ydk davası açılırsa yapacağım ilk şey , sayfa yöneticilerini ve bu siteyi ne kadar dava şikayet varsa oraya havale etmek..
-
@2016mağduru bence bu iyi bir hareket olmaz. yani bize yakışmaz bu şekilde onlardan ne farkımız kalır ki..
-
@massaka12 Dostum eğer yapmış olduğum onca açıklamaya, onca izahata rağmen sen halen bunu söylüyorsan üzüm yemek ile bağcıyı dövmek arasındaki niyetinden şüphe duyarım. Biraz art niyetsiz davranmaya davet ediyorum sizi.
Ha şu var hakkındır varsa bir şikayetin bunu yapmakta sonuna kadar özgürsün.
Ancak sen böyle haksızlık ederken biz gücenmesek de kabağın sahibi olduğunu unutma.
Saygı ve sevgilerle. -
Arkadaşlar lütfen şu dava iptal mevzusunu kapatalım . Olmayacak birşey için kendimizi geriyoruz sıkıntı yapıyoruz . Süreç inşallah sıkıntısız sona erecek . Keyfini çıkaralım bu heyecanı bozmasınlar . Şahsen önümüzdeki hafta belgeleri teslim etmeye başlarız diye düşünüyorum. Bi an önce başlayalım
-
@massaka12 bu arada oturumu kapatır görmezsin belki diğer iki hesabini da etiketleyeyim ki iyi niyetli dostlarımız da senin galeyanına gelmesin @Mmrtz @ricardian
-
@tusaoo Kesinlikle dostum. Art niyetle sizi bize karsi dolduranlara bakmayin. Bugune dek farketmedigimiz icin de kusurabakmayin bosuna huzurunuz kacti. Muhabbetinize devam edin dostlar. Kaymakamlik basligindan asina oldugumuz hareketler bunlar burda beklemiyordum ama demek ki bu baslikta da tedbirli olmak gerekiyormus.
-
@pozitif ankara baskanlığı istemişti ama istanbul istemedi
-
@massaka12 arkadaşım dava açılmaz, açılsa da etkilenmez durumun merak etme de bizim de kafamız dava açıp açmamak konusunda çalışır herhalde. Çocuk muyuz biz sayfa yöneticisi bize gaz verecek? Belki maksat bu değil ama küfür eder gibi olmuş azıcık, ...gazıyla... falan. Allah'a şükür kafamız gazsız da çalışıyor. Lütfen bir rahatlayalım artık ya iki taraf da, kavga-kıyamet bitsin. Hadi Allah yolunuzu açık etsin.
-
Dostlar Selamın Aleyküm.
Bu konuya dair son kez bir şeyler yazmak istiyorum ki olay net bir şekilde anlaşılsın.
Bildiğiniz gibi bir kaç gündür belli bir konu etrafında sürekli polemikler şeklinde bir tartışma sürüyor. Bu konuya dair konunun nasıl manipule edildiğini sizin iyi niyetli yaklaşımlarınızın nasıl suistimal edildiğini belirtmek istiyorum. Bundan sonrası için hepimizin dikkat etmesi gerekiyor sanırım huzurumuzun bozulmaması için. Daha evvel GUY sınav başlığında ve de Kaymakamlık başlığında yaşadığımız troll vakası burada da malesef vuku buldu.3 hesap tespit edebildiğimiz aynı kişiye/kişilere ait. @ricardian @Mmrtz @massaka12 hesapları.
Bu hesaplardan ilki @ricardian ilk olarak dava vs. durum olursa siteyi dava etmekle tehdit eden bir yazı yazmıştı. O zaman iyi niyetle kendisini yanıtladık. Ancak geçtiğimiz günlerde ben iyi niyetle bir örnek vermiştim ve ne hikmettir ki o konuyu manipule ederek insanları olumsuz yönlendiren galeyana getirmeye çalışan ikincil hesap türedi: @Mmrtz
Az evvel de @massaka12 hesabı aynı @ricardian hesabı gibi siteyi dava etmekle tehdit eden bir mesaj yayımlayınca 3 hesabı incelemeye aldık, IP kıyaslaması neticesinde aynı kişi veya kişi grubuna ait olduğunu tespit ettik.
Bu hesaplar kaç gündür sitenin huzurunu kaçırmak başta olmak üzere, olayı manipule ederek özellikle şahsım üzerinden bir algı yürütmüştür. Malesef bu kısmen karşılığını da bulmuştur. Ancak bundan sonrası için daha dikkatli olarak başlığımızın ve forumumuzun temiz kalması için uğraşacağız. Sizleri de bu tür galeyana getirici mesajlara şüphe ile yaklaşmanızı rica ediyorum dostlar.
İlgili mesajları tek tek buraya eklemedim kalabalık etmemesi için, hesapların üzerlerine tıklayarak mesajlarını inceleyebilirsiniz dostlar.
Geçtiğimiz bu periyotta ola ki kalbini kırdığım bir dostum varsa kusurumabakmasın.
Allah yâr ve yardımcınız olsun dostlar.
Artık asıl konumuza dönelim ve evrak teslimi, işe başlama sürecini konuşalım hep birlikte.
-
@guyguyankk Yok dostum henüz duyrulmadı. Kısa süre içinde belli olur.
-
Eğitim öncesi kazandigimız ile gönderilirsek temel eğitim gibi bir şey alıyor muyuz hocam orada? @paretowilfredo
-
@sınavstilisti Dostum mesleki temel eğitim olarak nitelendirilen eğitim gitmeniz gereken eğitimdir.
Aday memurlar yani ilk kez atanan arkadaşlar için, görev yerinde biraz formalite olarak ilk senenin sonuna doğru aday memur eğitimi verilir, DPB'nin belirlediği müfredata dayalı olarak. Akabinde de yine formalite bir aday memurluk sınavı olur.
Bunun dışında asli eğitim gönderileceğiniz eğitimdir.Ha şu var ihtiyari olarak bazı Vergi Daireleri personeline seminerler düzenleyebiliyor. Özellikle yeni gelen bir düzenleme/ yapılandırma gibi dönemlerde. Ama bu mevzuata dayalı bir eğitim değil dediğim gibi ihtiyari bir durum dostum.
-
@paretowilfredo Üstad biz sizin iyi niyetinizi biliyoruz çok şükür sıkıntı yapmayın.Bu işten herhangi bir çıkarınız olmamasına rağmen bizler için bilgi paylaşıyorsunuz, meslek analizleri yapıyorsunuz, merak ettiğimiz hususları giderme noktasında ilk başvurduğumuz kişilerden birisiniz.Bu iptal mevzuları sonrasında insanların canı sıkıldı elbette;fakat, sizlerin ve bu forumun hakkını ödeyemeyiz. Bu süreçte tek sırdaşımız bu forum oldu, atama sürecini takip ederken bile şahsım adına her gün foruma girip gelişmeleri takip etmeye çalışıyorum, bir nevi bir parçamız oldu bu forum Gerginliğe mahal vermeden şu nezih ortamı bozmayalım inşallah
-
@guydemapusant eyvallah hocam, sağol.
-
@paretowilfredo Sagolun hocam
-
şu malum gruptaki arkadaşların gözleri ne dönmüş öyle. tamamen iyi niyetimle ''hakkınızı arayın fakat kazanan herkesi referanslı kefesine koymayın'' temalı yazımla beraber bir kaç arkadaş anında saldırıya geçip, beni gruptan attılar açıkçası beklediğim bir durum oldu. aksi olsa şaşırırdım.
-
@tsunade Dostum bu denli gözü dönmüşlüğe malesef yapacak bir şey yok. Her şey olacağına varır siz tadınızı kaçırmayın. İnşallah güzel günler bekliyor sizleri.
Beni ürküten bu işin cepheleşmeye varması. İnşallah tez zamanda çözülür şu mesele herkes hayatına bakar.
-
@tsunade ben de o grubu uzaktan takip ediyorum ve bazı paylaşımlar beni ciddi rahatsız etmeye başladı, bu forumdan da tanıdığım birkaç arkadaş dahil gözlerini karartmış vaziyetteler, cidden anlamak güç onları.
-
Bu konu hakkındaki tek kullanacağım cümle şu an o sayfa da geçmişte pkk sempatizanı olan kişi aleni şekilde yazan biri neden giremedim deyip, iptale uğraşanlar arasında herkes için hayırlısı artık. Durum bu kadar vahim. Kurunun yanında yaş derken kastımız dan biride buydu.