2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
-
@paretowilfredo inşallah hocam. Biz onları da anlıyoruz zamanında bu haksızlığa uğrayan kişiler olarak. Fakat şu an yaptıkları şey tamamen bizler adına üzücü, kırıcı ve bu anın tadını çıkarmaya engel oldu biraz. Umuyorum ki dediğiniz gibi bu mesele tez zamanda çözülür.
-
Yılbaşından önce başlar isek maaşımız ne kadar olacak?
-
@cideli 3520 tl gibi bir meblağ dostum.
-
@paretowilfredo teşekkürler saygılar
-
@sofuoglu hocam ben de uzaktan takip ediyordum fakat bazı arkadaşlar öyle ifadeler kullandı ki yediremeyip atılmayı göze alıp yazdım açıkçası.
-
@by123 hocam bir arkadaş da ismini vermeyeyim baya bilinen birisi. Kurduğu cümle şu şekildeydi '' zamanında çok mülakattan elenince ben de referans arayışına girdim. İyi kötü birilerini buldum ama yine de olmadı. Hakkım haram olsun.''
Yani kendisi referans ararken hakka girmiyor ama başkası bulunca hakkını haram edebiliyor. Bazıları gerçekten bu kafada malesef. -
@tsunade Bazıları değil hocam orana vursak % 90 ı böyledir. Bir tanışım referans asla istmıyorum dedı babası bulalım dedi istemedi olursa hakkımla olsun dedi o bile demiyor bunlar kadar.
-
@by123 hocam öyle arkadaşları zaten tenzih ediyoruz. Bana kalırsa bu arkadaşlar kargaşadan kendine pay çıkarma derdinde. Kazandığımız için suçlu çıkacağız nerdeyse
-
O gruba ben de dahil oldum ve o yazilanlari gorunce dayanamayip ciktim
Arkadaslar bence bosa kurek cektiklerinin farkindalar bu yuzden bu kadar saldirganlar diye dusunuyorum . -
@tsunade vallahi hocam haklısınız gerçekten ben de yazmayı planlıyordum fırsat olmadı, o belirttiğiniz arkadaşın yazısının da resmini aldım silerler diye, arkadaşı kpss a camiasından tanıyan çoktur burada ismini de vermek doğru olmaz ama aynısını yazmıştı ben de görünce şok olmuştum.
-
@sofuoglu hocam yazayım belki bizi anlarlar dedim ama nafile. Boşuna yazıp sinirlenmeyin hiç. Hakarete varan cümleler kurdular ve hala hak ettiğini düşünüyor hakkını hakaret ederek arayan bu insanlar.
Evet hocam demek ki aynı kişiden bahsediyoruz. Ben de görünce şaşırdım kendisiyle çeliştiği için. -
@paretowilfredo hocam sizce ocaktan gec baslama ihtimali var mi ?
-
@nrzmrh Dostum büyük il soruşturmaları işi belki bir nebze uzatabilir. Ancak gib genellikle partiler halinde başlatmalar yapıyor. Toplu bekleme olmaz ama birey bazında biraz yavaş ilerleyen iller olacaktır Büyükşehirlerdeki soruşturmalar için.
-
@paretowilfredo ilçede yaşıyorum soruşturmayı il emniyet mi yapıyor yoksa ilçe emniyet mi? İlçe yaparsa çok uzun süreceğini düşünmüyorum açıkçası
-
@emreoguz İlçe teşkilatı olduğu takdirde ki var İlçeye yollanır dostum. İlçe yapıp ile yollar. O aradaki kırtasiyeciliği beklersin kısa süre.
-
Arkadaslar isinize yaramayan kitaplari ptt ile gonderebilirsiniz ihtiyac sahibi arkadaslarimiza. Ben dun gonderdim bugun ulasmis . Ayrica kitap oldugu icin cok dusuk fiyatlarla gidiyor 9-10 tl en buyuk koliler bile . Karsi odemeli de yapabilirsiniz tabi. Gercekten hic bir zorlugu yok usenen arkadaslar varsa. Aldiginiz dualara degiyor.
-
Arkadaşlar merhaba.
Mevcut konuyu sürekli kaşıyarak hem bir yanlış anlamaya sebep olmak istemiyorum hem de konunun şahsim üzerinden daha fazla büyümesine sebep olmak istemiyorum. Başından beri mülakat meselesi ile ilgili aynı şeyleri düşünüyorum. Sınavlara hazırladığım 2011 senesinden beri.
Burada sizleri tebrik ederken, mülakatı geçemeyen arkadaşlarımıza da ne yapmaları gerektiği konusunda bilgi vermek durumundayız. Kimsenin kimseyi kırmasına, üzmesine, hakkında kötü düşünmesine imkan vermeden gerekli adımları atabileceklerini dile getirdik. Bütün mesele buydu ama beklemediğimiz bir tepki ile karşılaştık. Umarım herkes için bundan sonraki sınavlarda (tekrar ediyorum bundan sonra uygulanacak sınavlarda) bu tür problemlere yol açacak uygulamaların kaldırıldığı haberini alırız.
-
Bende gönderdim arkadaşlar ptt kargo ile baya ucuz. Hatta karşı ödemeli gönderecektim bu kadar ucuz olduğunu görünce kendim ödedim. Kazananlar arkadaşlar bu konuda elinizden geleni yapın. Hepimiz aynı yollardan geçiyoruz malum kitaplar pahalı İİBF birbirine destek olmalı..
-
@sofuoglu hocam açıkçası o grubun hakkında denilenleri görünce abartılıyo sandım,dayanamayıp abimin faceinden ekleyip baktım.İlk üç ileti ve yorumlarını okuduktan sonra usulca grubu sildim,kayboldum
Bu gibi kin,öfke durumlarında aklıma hep Peygamber efendimizin Hz Aliyi neden çok sevdiğini anlatan kıssa gelir.
Bir gün Ashabı Kiram peygamber efendimize Hz Aliyi neden çok sevdiğini sorar.Efendimiz(sav):- "size birisi kötülük yapsa nasıl karşılık verirsiniz"der.
-Ashab "iyilikle"der.
-Yine kötülük yapsa der,yine iyilik yaparız derler.Peki yine kötülük yaparsa dediğinde Ashabın başları aşağı eğilir onun gibi Ya Resulullah derler.Peygamber efendimiz bana "Aliyi çağırın"der.
Hz Ali geldiğinde "Ya Ali söyle bakalım birisi sana kötülük yaptığında ona nasıl karşılık verirsin" der.
-Hz Ali "iyilikle Ya Resulullah"der.
Peygamber efendimiz(sav) 7 kere aynı soruyu sorar 7 kere aynı cevabı alır.
-Peki "neden Ya Ali "der.
-"Ya Resulullah eğer o kötülük yapmaktan utanıp,sıkılmıyorsa ben iyilik yapmaktan neden utanayım"
Peygamber Efendimiz(sav) Ashabına dönüp "şimdi niye çok sevdiğimi anladınız mı"der.
Yani dostlar hiçbirimiz belki bir Hz Ali olamayız ama yolunda oluruz ki olalım da.Allah herkesin kalbine göre versin,sizler şeytanın verdiği vesveseden,nefsin verdiği kibirden,öfkeden uzak durun.Sabredin onlar için de dua edin zira kardeşin kardeşe yaptığı dua en kıymetlisidir.İnşallah güzel günler göreceğiz,selametle ve dua ile kalın️
- "size birisi kötülük yapsa nasıl karşılık verirsiniz"der.
-
@maliyeciniz bundan daha güzel bir yazıyla anlatılamazdı bu mevzu hocam gerçekten, inşallah o art niyetli arkadaşlar da doğru yolu bulur ne diyelim, hepimiz aynı yolun yolcusuyuz