2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
-
@msş merhaba kardesim. Sorunun konusunda fikrimi belirtmek isterim. Öncelikle sunu belirtmem gerek ki ben bankada hic calismadim. Ancak bankalar konusunda genel sıkayet konusu yogunluk, stress, baski... Eger sen bu konuda sorun yasamiyorsan, calistigin bankada bu konuda memnunsan, ben rahatim diyorsan ve ben kariyer yapmak istiyorum, guy benim ya da su an calistigim yer benim daimi isim olacak diyorsan kesinlikle o bankada kal. Ancak ben guydan sonra merkez uzmanlik gibi yerler deniycem guyda kalici olma gibi bir niyetim yok diyorsa guya gel. Kariyer acisindan banka guydan iyidir. Yani 10 sene sonra iki yerde calisanlar acisindan hem kariyer farki hem maas farki acilacaktir. Ancak bankalar streslidir, guy rahattir kiyasen. tercih yine de senin.
-
@mcreseko hocam zaten bölge mudurlugu benım şube degıl rahatım cıdden ve çalıştığım bırımde uzmanlar tabı kı bırak saygı görüyor dıgerlerıne göre stres YÖK yoğunluk yok akşam geç saatlere kadar çalışmak YÖK . Ve sanırım en az 4-5 yıl burdayım omdan sonra subeye vermeler . Su an ıstesem KPSS a kurum sınavları gıbı cetın sınavlara bıle hazırlanabılırım cunku zamanım bol be rahatım akşam eve gıttıgımde ıse gıtmemısım gıbı yorgunluk bısey yok . Ama gurbet eldeyım Şule’mden uzaktayım. Halbuki guy benım memleketım kafamı karıştıran nokta o . Yoksa guy baska yer çıksaydı kesınlıkle gıtmezdım
-
@msş sule degıl aıle dıycektım:)
-
@msş Kardesim biz fikirlerimizi söyleriz son kararinsen alirsin. Hangisini en çok istiyorsan ona karar ver. Ben ziraat katilim mulakatina katilmadim bile guy u kazandigim için. Ama benim yerimde olsaydi ne yapardin diye sorarsan "bankada kalirdim dedigin sartlara göre" yine de en son karari verecek kisi sensin. kolay bir karar degil iyi tart iyi ölç. Bir swot analizi yap
-
Arkadaşlar büyük illerin ilçelerini kazananlar belgelerini il vergi dairesine mi yoksa calışacagi ilçe vergi dairesine mi yatıracak ?
-
@fierce Guy bi arkadaş il vergi dairesi demişti ama yine de evrak istendiğinde belirtilir
-
@msş, içinde söyledi: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
@mcreseko hocam zaten bölge mudurlugu benım şube degıl rahatım cıdden ve çalıştığım bırımde uzmanlar tabı kı bırak saygı görüyor dıgerlerıne göre stres YÖK yoğunluk yok akşam geç saatlere kadar çalışmak YÖK . Ve sanırım en az 4-5 yıl burdayım omdan sonra subeye vermeler . Su an ıstesem KPSS a kurum sınavları gıbı cetın sınavlara bıle hazırlanabılırım cunku zamanım bol be rahatım akşam eve gıttıgımde ıse gıtmemısım gıbı yorgunluk bısey yok . Ama gurbet eldeyım Şule’mden uzaktayım. Halbuki guy benım memleketım kafamı karıştıran nokta o . Yoksa guy baska yer çıksaydı kesınlıkle gıtmezdım
1-2 yıl sonra çok fikir değiştiren arkadaşlarım oldu bölgeci olmalarına rağmen.İlerde yetki ile beraber iş yükü ve stresi kaçınılmaz özellikle bankacılıkta bu guy yatıyor anlamına gelmez ülkenin vergi gibi önemli bir alanında çalışılacak.Bir de artık bankalarda unvan yıgılması var 10 yıl sonra kesin müdür olacaksınız diye bir şey de yok bölgede kalacaksınız diye de bişi yok atamanız 10 yıl sonra şube müdürü de olabilir ya da.Biraz ileriye dönük kendinizi dinleyen evet daha janti bir ortam kararınızı etkiliyordur ama doğru tarttın.Kolay gele..
-
@galdirik Facebook’ta bir arkadaş bugün aramış gib i bu hafta kesinlikle listeler vergi dairelerine gönderiliyor sonra herkes kendi ilinin vergi dairesi ile artık halledecek ordan haber bekleyeceksiniz demişler hafta içi yine gib i arayıp tekrar tekrar hatırlatmayı planlıyoruz
-
arkadaşlar gelir uzmanı olduktan sonra ilerleme şansımız var mı. müdür yardımcılığı sınavları açılıyor mesela. artık başka sınavlara hazırlanmaktansa burda yükselme düşüncesindeyim. bir fikriniz var mı
-
-
@tsunade http://www.gib.gov.tr/sites/default/files/fileadmin/duyurular/18112017_verdaimdyrd_duyuru.pdf hocam gelir uzman yardımcısı olarak en az 3 yıl çalışıp yeterlilik sınavına girmeye hak kazanıyorsunuz sınavda başarılı olduktan sonra en az 2 yıl gelir uzmanı olarak kurumda çalışmış olmak gerekiyor yani en erken 5 yıl içinde mümkün
-
dostlar evraktan sonra tahmni kaç gün sürer güvenlk sorştrması
-
@tsunade en erken 6 yıl hocam düzeltiyorum
-
@uzmanyrdd çok sağolun hocam
-
@murti1930 evet hocam 6 yıl imiş. 6yıl beklenir gibi geldi şu an
-
@kürşad normal şartlarda 2-3 ay sürüyormuş. fakat bana kalırsa ohalden dolayı +1ay uzar gibi
-
@tsunade Rica ederim sanırım güncel olan bu bunada bakın http://www.gib.gov.tr/fileadmin/mevzuatek/gib_mevzuat/yonetici_atama_yonetmeligi.htm
-
Arkadaslar şubatta iş başı yapar miyiz? Bu sürede ne yapmayi planliyorsunuz ?
-
@tsunade dostum genelde tüm süreç evrakla birlikte 2 ay sürerdi de.. şimdi baya baya uzayacak herhadle
-
Geçenlerde Süleyman Soylu; Güvenlik soruşturması hususunda yeni bir sisteme geçildiğini ve bu şekilde güvenlik soruşturması tamamlanan 12500 sağlık personelinin atamasının yapıldığını söylemişti. Bi doktor arkadaşımdan biliyorum onun ki 1 hafta 10 gün sürmüştü..
Belki bizim süreç de kısalmıştır. Evrak tesliminden sonra, beklentilerden önce bir sürede başlayabiliriz.