2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
-
@paretowilfredo hocam 3 tane güvenlik ve arşiv soruşturması verildiğinde biri ilçe emniyete gönderilirken diğer 2sinin nereye gönderildiği hakkında bilginiz var mı?
-
@maliyeciniz agzina saglik dostum gozlerim doldu okurken.allah temiz niyetli arkadaslarimiza da umarim tez zaman da guzel kapilar acar, kotu niyetlileri de islah eder insallah.
-
@geleceğinuzmanı İstihbarata dostum. Ama biraz prosedür kısmı işin. İstihbari faaliyet zaten süreklilik arz ediyor. Girmeden önce, başlayınca süren bir durum.
-
kazanan arkadaşlar kitaplarınızı naptınız ?? iktisat kitabı hediye etmek isterseniz çok memnun olurum, konularım havada kalıyor soru olmadan
-
Arkadaşlar şimdi İstanbul için parti parti çağrılacağımızı biliyoruz eğitimlere, benim kafama takılan nokta şu; geçen bir arkadaş yazmış ilk partinin eğitimi bittikten sonra bizim soruşturmalar biterse direk eğitime, ilk partinin eğitimi devam ederken atamamızın olduğu durumda vergi dairesinde başlayıp oradan tekrar eğitime tabi tutulacağımızı söylemişti.Eğitimlerde 200 kişilik gruplar halinde mi oluyor genelde veyahut ekstrem bir durum olarak daha yüksek bir sayının soruşturmalarının erken bittiği varsayımı altında bu sayı daha da yukarılara çıkabiliyor mu? @guydemapusant hocam bizi aydınlatırsanız bu noktada seviniriz
-
@paretowilfredo sonunda istediğimiz işlemi yapmışsın dostum. bu tarz troller her yerde ve engellenmeleri mecburi. sürecin iptal olmayacağını, geçmişte yargı malum yapının elindeyken dahi aynı sürecin vmyde yaşandığını ( ki stv ve benzer paralel medyada sürekli vmyde fişleme manşeti ile sürekli bunun haberini yapmaktaydılar) hatırlatarak iptal ve yürütmenin durdurulması konusunda bir sonuç çıkmayacağına eminim. mülakatın kaldırılmasına gelince; her 90 puan alan iletişim konusunda mükemmel olmayabilir, özellikle halkla iç içe olan mesleklerde mülakatlar kaldırılmamalı, şeffaf yapılmalı. komisyonlar belli kişiler tarafından özellikle belirlenmemeli....
-
yeni hazırlanan ve guy olmak isteyen arkadaşlara da bir bilgim var. mülakatlar konusunda artık kesinlikle önünüz açık. son guy mülakatının ne kadar adil yapıldığı listelerin herkesin kurum puanına göre sıralanmasından belli. benim fikrim bu mülakatta sadece '+' ve '-' olayı oldu. '+' alanlar yani memuriyete uygun olanlar arasından da aynı kurum puanını alanlar arasında kpss puanına bakıldı. örneğin tekirdağ'da kurum puanı 80 olan sonlarda, 90 alan 1.si sırada ve 83 alan da ortalarda kazandı. araştıran arkadaşlar istanbuldakiler için de benzer sonuçlar olduğunu göreceklerdir. eskiden listeler belli olduğundan aynı gün açıklanırdı.torpili, referansı olmayan (torpil istemeyen) benim gibi bazı kişiler de araya sıkıştırılırdı. ancak artık şartların daha iyi oldğunu biliniz, gelecek sınavlara umutla bakınız.
-
Bugun gib i aradim arkadaslar insan kaynaklarina guc bela ulastim belgeler icin ne zaman vergi dairelerine yaziyi gonderirsiniz dedim ona ustatlar karar verecek nezaman imzalarlarsa dediler
-
Sikintidan arkadas birseyler karaladi siir tamamen ona aittir yorumlarinizi bekliyoruz
Her şeye bağlanmayacaksın oyle,
Mesela bu bağlandığın bir insan olmayacak.
Bir çift göz de olmayacak.
Hatta ağızdan çıkan söze dahi bağlanmayacaksın.İnsandır bu ya gelir ya gelmez ya güler ya gülmez üzülürsün.
Bir çift göz de öyle bazen parıldar sana,
Bazen karanlığında kaybolursun
Bir çift söz seni mutlu eder hayat bulursun
Bir çift söz seni yaşarken öldürür ama yine durursunGüneşe de bağlanma Hatta aya veya yıldızlarada...
Biri gece olur biri gündüz biri belki olur belki olmaz.
Öyle ya ihtiyacın olduğunda yanında olmaz yine üzülürsün.Eşyalara bağlan mesela Ama öyle pahalı bir şey de olmasın.
Elde edemezsin yine üzülürsün.
Bir çerçevedeki resme bağlan istersen.
hatta çerçeveyi de boşver
Bir resme bağlan iyisi mi?
Gittiğin yere götür, götürdüğün yerde bak baktığın yerde konuş.Veya toprağa bağlan istediğini yap ister bağır ona ister ez Onu o yine verir sana filizini nasılsa.
Veya boşver hepsini, vakit gelir hayat biter yok olursunİyisi mi sen yalnız Allah a bağlan verdiği sözden caymaz O.
Gece de kaybolmaz gündüz de kaybolmaz O
Nankörlük etsen dahi affını eksik etmez O
Hem bu dünya da hem ahirette, Her zaman yanında O -
@sofuoglu eğitimler 200 civarı kişiyle oluyor ve bir partide 200 civarı kişi çagrıyolar. Sizde önceki grubun eğitimi bitene kadar dairelerinizde iş başı yapıyosunuz sonra eğitime gidiyosunuz. Eğitimi de arkadaslar büyütmeyin mesleki bi eğitimden ziyade kpssdeki tvs vergi hukuku falan yani hiç yabancılık cekmeyeceksiniz. Dairedeki calışmalara ise tamamen deneyimle alışacaksınız.
-
@guydemapusant hocam ne kadar sürede alışırız bu çalışmalara ? mesela ilk zamanlar nasıl olacak ?
-
@guydemapusant hocam eğitimden önce hatta iş başı yapmadan önce önden yapmamızı önerdiğiniz bişi var mı vergi kanunlarıyla alakalı kitap, office programları ne bilim şuan kamuda f klavye konuşuluyor zamanı nasıl değerlendirmeliyiz sizce?
-
@guydemapusant Sağolun hocam
-
herkese merhaba! arkadaşlar belge isteme daha önce kaç günde açıklanmış bilen var mı?
-
@skryekndmr benim bir bucuk yıl oldu hala hergün bişi öğreniyorum
-
@murti1930 f klavyeye alışmak iyi olabilir yazışma oranı fazla olan bi kurumuz
-
Arkadaşlar belge isteme daha önce kaç günde açıklanmış bilen var mı?
F klavye kullanmak zorunlu mu? Kendi q klavyemizi götürüp taksak olmaz mı? -
Arkadaşlar çoğumuzun piskolojisi buzuk. Sebebi belli. ikinci bir hayal kırıklığı yaşamamak için Guy ve diğer kurumları kazanmiş arkadaşlara sesleniyorum. SGK yi ideal olarak belirlemeyen arkadaşlar Lütfen gelecek alımlara başvurmayın. Bir kişinin girememesi bütün bir aileyi hüzne boğuyor. Başvuru yapıldığı halde mulakata gırmeyenler oluyor. Aramizdan bir kişinin kazanıp mutlu olmasi için uıraş verelım. Sesime kulak verip duyarlı olan arkaşlardan şimdiden Teşekkür ediyorum. Cani gönülden ALLAH Razi Olsun...
-
Eger iptal davasi acilirda kazananlara haksizlik yapilmaya devam ederse ben ve guyu kazanmis olan kisilerin acilacak tum sinavlara basvuracagini dusunuyorum
-
@tugba hocam troll musun. kaç kere dedik burda bu konu kapandı diye. Açana yolu açık olsun. iş teftişe başvurmuştum guy açıklanmamisti , kyk da başvurcam bu süreç etkilenirse. Sizde yapin kimse engel degil. Buraya gelip iptal lafını etmenin manası yok. Bu sayfa süreç ile ilgili. Ricam burda konuşmayalım.