2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
-
@endeks
Evet cunku "bi" yazmakla " herkeZ" yazmak esdeger.Haklisiniz.
Ya sabir. -
@sofuoglu, içinde söyledi: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
"ALINTI"
Arkadaslar sinavin iptal edilebilmesi icin , kanunda sozlu sinavda kayit tutulamaz hukmunun olmamasi gerekir. Eger gib kanununa bakarsaniz ki orda sozlu sinavda kayit tutulamaz ibaresi geciyor. Anayasa mahkemesi bu duzenlemeye karismiyir ve hukuka aykiri olmadigi yonunde karari var. yani anlayacaginiz iptal edilme ihtimali yok. Ekran fotosu cektim ilgilenenlere
https://hizliresim.com/YONDn2
https://hizliresim.com/V3M0oBBöyle bir şey paylaşılmış açıkçası beni tatmin etti, Anayasa Mahkemesinin böyle bir kararı varken, uğraşmak beyhude gerçekten.
Sofuoglu karar için teşekkürler ek olarak kayıt altına alınmama hususu zaten bizzat kanunla düzenlenmiş yani yönetmelikle kanunu daraltma da yok denildiği üzere danıştaydan lehe karar çıksa bile anayasa mahkemesine olay taşındığında karar yine bu karardaki gibi olur
-
@1903bjk Sabır temennileriniz için teşekkürler sanırım şu an hepimizin ihtiyacı var.Gücendirmek gibi bir niyetim yoktu.Selametle
-
@yılmazadam ayrıca 2012 de anayasa mahkemesi kayıt tutulmaz hükmünün iptal istemini reddetmiş, yani Anyasa mahkemesi bu düzenlemeyi anaysaya uygun bulmuş.
-
Dostlar gunlerdir diyorm bisey cikmaz diye..ozmam butun mulakatlar iptal edicek sgk kaymakamlik mufettislik boyle biseye mahkemeler izin verir mi guy icn verilen karar emsal teskil edecek ve butun A kadro sinavlari etkilecek .
-
@yılmazadam aynen dostum Anayasa Mahkemesinin kararı açık yani belirttiğin gibi danıştay'ın kararına göre pozisyon alırız biz de
-
Kazanan biri için hakkı değildi nasıl diyebileceksiniz? Neticede kazanan herkes kpss ve kurum sınavından belli bir barajın üzerinde puan alarak kendini kanıtları. Kazanamayanlar mülakatta ne yaptı acaba acayip hak etti diğerlerine göre? torpil dediğin şey girmeye hak kazanamayıp birileri aracılığıyla haksız olarak o noktalara getirilmesi demek. Böyle bir durum söz konusu olabilir mi? Herkesin aldığı puanlar açıkça ortada. Aynen, siz kpss den 85 aldınız biz 60. Kurum sınavından 90 aldınız biz 55. Ama ne oldu biz girdik. allah aşkına kendinize gelin. Açın davayı anında yürütmenin durdurulmasının iptali ile karşınızdayız. Kolay değil öyle insanların haklarını yemek. Hak yemekten bahsedip sıra kendinize geldiği zaman gözünüzü kırpmadan hak yemek için örgütleniyorsunuz. İkiyüzlülükten başka bir şey değil. Siz nasıl süreçlerden geçtiyseniz kazananlar da aynı süreçlerden geçti. Bunların aksini iddia edemezsin zaten de vicdanlı insanlar olduğunuzu falan söylemeyin ortalık yerde. Çünkü dava olur da açılır ve sonuçlanırsa hem mimlenmiş hem de tiksinilen bir güruh olarak kalacaksınız.
-
@yeldeğirmeni dostum bsey olacagi yok.. ayrica dava acmislarmi bunun bir suresi var habern varmi
-
@mmrtz bir şey olmayacak zaten. Ama nasıl olur da hak hak hak diyen insanlar bir anda diğer insanların haklarını yemek için bu kadar acımasız olabiliyorlar. Bu resmen kötülük. Yazık yani bu insanlar gerçekten bir yerlerlere geldiklerinde iyilik için tehlike arz ediyorlar. Buna üzüldüm açıkçası.
-
@yeldeğirmeni Dostum şahsımı hedef göstererek yazmışsın yazdıklarını ama ben guy sürecinde olan birisi değilim. Bunu belirteyim, muhatabını doğru seç. Bir de yazdıklarımı okursan söylediğimi söylediğin hiçbir sözü benim söylememiş olduğumu göreceksin.
-
@paretowilfredo afedersiniz sizin şahsınıza ya da herhangi birinin şahsına yönelik değildi. Silemedim oradan isminizi, acemilik. Öğrendiğim zaman düzelteceğim, kusura bakmayın.
-
@yeldeğirmeni dostum eski sayfalari oku...bizde cok tepki gosterdik.Bizde sindiremedk ama biz kazananlat kazandik diye kenara cekilirsek bu iftirara maruz kalirz.pareto nickli arkadas elestiri sarfetme iki tarafli bir tutumu var galiba admin oldugu icin buda normal.
-
@yeldeğirmeni Düzeltmeyi yaptım dostum.
-
@paretowilfredo teşekkür ederim.
-
arkadaslar gereksiz tartısmaları sonlandıralım artık
-
@yeldeğirmeni rahat olun arkadaslar ola ki biz magdur olucak olursak anayasa mahkemesine kadar yolu var bunları dert etmeyın sürece odaklanın
-
basta bizde sistemi onaylamıyoruz 77 alan adam icabında yerlesırken 81 alan arkads il bazında sıralamaya giremeyebiliyor hiçbir iibflide bu durumu zaten onaylamıyor lakin bu muhabbet uzamasın dava acacak arkadasta kımse umudu iyice kesmiş olmalı ki mermiye kafa atma pesinde mimlenmiş bir sahıs olarak maliye nin hangi sınavından gececek gercekten merak edıyorum tiksinilen bir güruh olmayı kimseyi istemez sanırım bütün iibflilere basarılar unutmadan iibfli birdir kardeştir
-
He onlar şikayet mi etmis. Etsinler. Adamlar anket yapmış yok 90 kişinin puanı 85 üstü imis. E kazanlarin hepsi 70 mi benim de 89 eee napıcaz. Ciddi manada bu insanlar ile rakip olduğum için utanıyorum. Biz kaç mulakttan elendik gikimiz çıkmadı. Sadece guy mu sgk ilgoc mhuy hepsi aynı sistemde mülakat yapıyor. Neden sesiniz çıkmadı o zaman. Nerdeydiniz 82 alıp kurum sınavına katılmayanlar için ellerinizi ovusturdunuz. Sesiniz çıkmadı. Cani sıkılan şikayet ediyor edin kardeş edin. Bakalım kim kaybedecek bu süreçte. Neymiş yeni ilanı vermek zorundaymış pardon kim diyor bunu. Ydk zorumuza gidiyoemus evet gidiyor senin için ben neden görevime geç başlıyim neden 4 5 ay daha stres yasiyim. Senin kaybedecgn bir şey yok çünkü ama atanacak olanlar ne hayaller kuruyor sen öyle de böyle de bekliyorsun ilan gelcek diye. Burda bile ne kadar düşüncesiz olduğunuz belli. He en başından beri kpss artı kurum ortalaması ile atanilmasi taraftariyim. Ama ben bu sürece katildigimdan beri bu böyle idi. 3 yıldir emek veriyom 4. Yıla dönmüş gecemi gündüzüme kattım saçlar döküldü resmen yaşlandık. Ha yok şöyle yok böyle. başta nerdeydiniz. Biz zamanında elendigimizde nerdeydiniz. Şimdi kusura bakmayın inandırıcı değilsiniz. Ricam artık konuşmayalım. Çünkü konuştukça gündemde kalmaya çalışacaklar. Yer gök yarılsa Rabbimiz nasip ettiyse kimse o rizki alamaz. Vesselam. Bu konudaki son postum. Kazanan adaylar olarak burada süreç konuşulmali. Ilgili olay konusulacaksa ayri baslik acın mani olan yok
-
Bence de kapansın bu konu içim şişti hocalarım vallahi. Ben bir şey öğrenmek istiyorum. Şimdi İstanbul 850 kişi bunu muhtemelen 3 grup halinde çağırırlar. Acaba bu grup çağrılmaları arasında çok uzun zaman dilimi olur mu?
-
@turkkızı bence olmaz hocam çünkü istanbulda calısan arkasdların dedıgıne göre 4 gözle bizim grubun gelmesi bekleniyormus iş yogunlugu varmış uzun tutulacagını sanmıyorum