2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
-
@cag317, içinde söyledi: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
arkadaşlar aynı soruyu bayağı bir kişi de sordu ama benim hala kafam karışık liseyi 4 sene okudum ben lise diplomamı götürmem lazım di mi şimdi
Ben İvdb i aradım evet diyen arkadaş neye göre evet diyor anlamıyorum.Bana hazırlık okumadığınız İçin sizle alakalı değil dediler o madde.
-
Eski kimligi olmayan arkadaslar sizin icin tanidigima sordum; ilgili nufus dairesine gidip nufus ornegi alınabilir, bu sekilde cozulebilecegini söyledi. Ama yine de yarin kurumu siz bi arayin boyle olur mu diye sorun.
-
Mal bildirimi formunda borçlu olunanlar kısmına Gss borcu ve öğrenim kredisi borcu yazılacak mı acaba?
-
arkadaşlar 2007 yılı lise diplomam var hazırlıkla beraber 4 sene okudum... diplomada hazırlık +3 yıl yazıyor tekrar almama gerek varmı?
-
@heisenbergg niye tekrar alacaksiniz anlayamadim hocam ? Diplomada onemli olan hazirlik ibaresi. Elinizde varsa tekrar gerek yok ki
-
@by123 eyvallah hocam almayı düşünmüyordum da bazı sayfalarda yazılanlar kafamı karıştırdı
-
@by123 teşekkür ederim
-
@abba10 "Ortaokul veya lise öğrenimi normal öğrenim süresinden fazla ise (hazırlık sınıfı veya 4 yıllık lise) buna ilişkin diploma veya mezuniyet belgesinin aslı veya Başkanlığımızca onaylanacak örneği, (Diplomada hazırlık sınıfı görünmüyor ise hazırlık sınıfı okuduğuna dair belge gerekmektedir.)" bu yazıdan ne anlıyosun hocam ?
-
@ff Aynı madde geçen sene de evrak listesindeydi buna dayanarak sordum zaten insan kaynaklarıda normal öğrenim süresi sizinki gerek yok dedi,bence 3 yıllık zamanlarla ve hazırlık okuyanlarla ilgili konu.
-
Arkadaşlar guy için nasıl çalışma izlemek lazım KPSS kaynaklarımdan devam etsem yeterli olur mu yardımcı olur musunuz ?
-
@mrs-keynes hocam sağolun. bir kimlik değiştirdik dert oldu . ben yarın arayacagım zaten.
-
@abba10 doğrudur hocam aradiysaniz bilemem. Ben yazı üzerinden yorum yaptim
-
mal bildirimi formu sol kısmında bölüm 5 diye başlıyor. 6,7 diye gidiyor. neden böyle, eksik mi indirdim ben.
ve benim herhangi bir mal varlıgım ya da borcum yok, o zaman sadece adımı mı yazacagım. @paretowilfredo
-
@ff Siz de haklısınız ben de yazıyı görünce kulaklarımdan şüphe ettim,tekrar teyit etme ihtiyacı duydum şuan bile, hatalı bilgi aktarıldıysa doğrusunu buraya iletirim tekrar.
-
arkadaslar bir konuda sizlere danismak istiyorum. bilgisi olan varsa lutfen yardimci olun. Face grubunda guy olan biri calismak istedginiz yer ikametgaha gore belli oluyor, ikametgah olmayan kisilere de calismak istwdikleri yer soruluyormus. bu bilgi dogru mudur? eger dogruysa hangi surecte boyle bir imkan verilir bizlere?
-
takıldıgım çok fazla kısım var ya
guvenlik sorusturması formunda;
- öğrenim durumu kısmına okul adı yazmadan lisans yazdımyanına, bir den başlangıç bitiş tarihi. dogru mudur?
- kardeş kısmına evli olanları da yazacak mıyız?
mal bildiriminde;
daha önce çalışılan yer kısmına günü birlik part time işler ya da staj yapılan yer yazılır mı?herhangi birinin cevabını bilen cevaplarsa çok makbule geçer:/
-
@2016mağduru on yuz arka yuz olacak hocam ikisine de tikladiniz mi ?
-
@2016mağduru part time larda hocam sgk girisini oldu mu olmadiysa yazmana gerek yok bence bu benim sahsi fikrim tabi
-
@heisenbergg elinizde diplomaniz varsa bence gerek yok almaniza. Lise diplomasinin istenmesi tek amaci kademe ilerletmek icin hazirlik teyit etmek istemeleri hocam. Sizin elnizde diplomaniz yok mu ?
-
@by123 yarım yatırılmış, yazmıyım en iyisi. kayda değer birşey değildi çünkü.
peki bu arşiv araştırması formunun ben hem word hem de excel halini buldum. exceli mi doldurayım?