2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
-
@maliyeciniz lisenin 4 yıl okunduğuna dair belge var hocam mezun olduğun liseye gidip elden alıyosun.
-
@msş hastanede dye şart koşacaklarını sanmıyorm hocam bn askere giderken bile sağlık raporunu aile hekiminiz varsa oradan yoksa askeri hastaneden almanız gerekiyor demişlerdi aile hekimine gttim bi hastalığınız var mı diye sordu yok deynce doldurdu raporu verdi 5 dkika ble sürmedi üstelk ücretsizdi askerde bile aile hekimi raporu kabul edildiyse gelir idaresinin heyet raporu isteyeceğini sanmıyorm.Kaldı ki illa heyetten alınacak kadar önemli bir rapor olsaydı tüm iller isterdi diye düşünüyorm ama bildiğm kadaryla konya ve bursa dışında diğer iller istemedi.O yzden pazartesi gnü mutlaka arayn kazandığınz ilin başkanlığını aile hekimi oluyormu diye çnkü hastane ile aile hekiminden rapor almak arasnda hem maddi olarak hem de zahmet olarak çok fark var.
-
@sdt-uysl tamamdır hocam çok teşekkür ederim
-
@maliyeciniz rica ederm hocam kolay gelsn.
-
Arkadaşlar iyi aksamlar mal bildirim formunu dolduran var mi? Gorev yerine gelir uzm yard. sicile t.c kimlik no yazdik dogrumu yaptik? Bir de elle dolduracagiz mal olmadigi icin cizgi mi çekecegiz tamamen bos mu birakacagiz ?
-
@by123 yazdıklarınız doğru . Ben tamamen boş bıraktım çizgiye gerek yok
-
@tusaoo tesekkur ederim, teslim ettiniz mi siz?
-
@by123 pazartesi edicem
-
@sdt-uysl hoacm ben guy kesın heyet raporu istiyor demedim ancak ıkı kuruma basvurdum ikisi de aile vb kabul etmedi illa heyet raporu olacak ve tam teşekküllü hastane olacak dediler.guy için tabi soralım ama heyet raporu da deiğim gibi alınıyo ve ücreti de değim kadardır
-
Güvenlik soruşturması formunda Kayıtlı olduğu nüfus idaresi yazıyor. Kayıtlı olduğumuz ilin nüfus idaresini mi yazıyoruz.
-
@büyüks, içinde söyledi: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
Güvenlik soruşturması formunda Kayıtlı olduğu nüfus idaresi yazıyor. Kayıtlı olduğumuz ilin nüfus idaresini mi yazıyoruz.
Yani kütüğünü soruyor
-
1 aralik ta soruşturma baslarsa mart basi mi biz ise baslicaz =( 3ay deniyo
-
Arkadaslar küçük şehirde kazananlardan hiç evrak ilanı gelen oldu mu defterdarlik tan mi duyurdular
-
@mrs-keynes hem yeniyi hem eskiyi yazin ayri ayri cıktı alin hangisini kabul ederlerse onu verin
-
@murtii87 düzce ilan verdi hocam defterdarlık sitesinden
-
@sdt-uysl teşekkür ederim kardesim
-
@guy63 teşekkür ederim
-
arkadaşlar askerlik tecil bitiş tarihini başlama tarihine mi yazacağız yoksa terhis tarihine mi?
-
Arkadaşlar güvenlik soruşturması formunda öğrenim durumu yerine Üniversite Adı fakülte adı ve bölüm adını mı yazıyoruz
-
@frie-list okul adı bölümü başlangıç ve mezuniyet tarihi yazıyormuşuz