2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
-
saglik raporu nerden cikti oyle bisey yok istenenler arasinda
-
Bursa için yayınlanan belgelerde var
-
Bursa ve Konya’da sağlık raporu var . İstanbul için istenmiyor ama bu ayrım neden var merak ettim
-
@ceren bende bir mantik bulamadim ama pek cok kurum o sekilde yapiyor
-
belge teslim etmeye sivil mi yoksa takım mı giyip gidilecek
-
@emreoguz mavi kalemle mi siyah kalemle mi yazdınız hocam?
-
@mucbir33 mavi. Bu kadar ince düşünmeyin zaten çok çok ayrıntılı bakmıyorlar
-
arkadaslar gercekten ben de merak ettim. belge teslimine sivil gitsek sorun olmaz demi? malum sivil olup sakalin tadini cikaralim son gunlerde
-
Sivil gidin arkadaslar ben de sivil gittim sıkıntı olmadı
-
Arkadaşlar şubat celbinde askere gidecek biri askerlik durumuna ne yazmalı sizce? Tecilli yazıp tecil tarihine de 25 ocak yazsam olur mu acaba? Bir de sağlık raporu olarak aile hekimi kabul edilir mi bilen var mı?
-
@emreoguz resmi belgelerde mavi oluyor onun için sordum hocam
-
Mal beyanında kredi borcu yazılcak mi acaba 1000tl kadar bir meblâğ
-
arkadaşlar çipli kimliğe geçmiş olup eski kimliği elinde olmayanlar vukuatlı nüfus kayıt örneği çıkartıp götürebilir. eski kimlikte yazan sıra no vs gibi bilgiler var onda
-
Bi sorum olacak: askerlik tecili e devlette 8.8.2018 yaziyor fakat tezsiz y.lisansa ikinci donem kayit yaptirmadim tecili iptal edecegiz dediler. Şimdi ben e devletteki tecil tarihine mi itimad etmeliyim yoksa askerlik subesinde yeni bir tecil tarihi belirlenmiş midir?
-
@guycucekocu güvenlik soruşturması formunda seri no,verilis tarihi ve nedeni kısmını hangi kimliğe göre doldurucaz peki? Yeni kimlikle eski kimliğin seri nosu farklı ve veriliş nedeni de bulunmuyor
-
@cclark ben verdim evrakları şubat celbi benimki de 25 Ocak yazacam dimi dedim görevliye evet dedi.
-
@yalovalı 6. maddede çipli kimlik kullanılıyorsa bilgiler eski kimlikten doldurulacaktır yazıyor. ki zaten yeni kimlikte aile no filan yok. ama nüfus jayıt örneginde var. bunları doldurdum ben . eski kimliğim olmadıgı içinde seri no ve veriliş nedeni gibi yerleri boş bıraktım. gerçi seri no çipli kimlikte de var ama yazmadım ben . bunu isterseniz arayıp sorun.
-
@yalovalı benim formda şu an veriliş sebebi , veriliş tarihi ve serisi ve nosu yazan kısımlar boş. ilk 2 si zaten eski kimlikte yazıyordu o yüzden boş. serisi ve nosu olan kısımda eski kimliği kastediyor diye anladıgımdan yazmadım
-
@guycucekocu anladım teşekkür ederim.peki evrakları teslim ettiniz mi?
-
Arkadaşlar sicil kaydı için e devlet geçerli oluyor mu yoksa savcılıktan direkt mi almamız gerekiyor ? ben yeni gördüm belgelerin yayınlandığını arayıp soran arkadaşlar var mı?