2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
-
@sofuoglu şimdi tekrar baktım da konu kısmına yazmışlar.evrak teslim edenlerden biri cevao verse daha doğru olur
-
@yalovalı belirli bir standartı yok heralde ya da oradaki adamlar mı umursamadı anlam veremedim dediğin gibi teslim eden arkadaşlar bu konu hakkında konuşursa daha sağlıklı olur
-
@sofuoglu bana nereye vereceksin diye sordular ben de açık bir şekilde vericeğim yeri söyledim onun üzerine resmi kurum yazıyorum oraya denildi.diğer kişilerinki nasıl bilmiyorum
-
Evrak teslimine takım elbiseli mi gidiyoruz arkadaşlar
-
arkadaşlar kimliği çipli olup evrak teslimi yapan varsa bi yazsın Allah aşkına
-
Bende de konu = resmi kurum
Verileceği kurum =ilgili kurum yaziyr -
@guycucekocu ben yarin teslim edecegim
-
@sofuoglu
Bende konu= resmi kurum
Verileceği kurum = ilgili kurum yazıyr -
@sofuoglu hocam benim konu kısmında resmi kurum yazıyor verileceği kurum kısmı boş.
bir de dikkatimi bir şey çekti şimdi bakınca kimlik türüne nüfus cüzdanı yazmışlar bu doğrumu yoksa kimlik kartı mı yazmalıydı. ( kimliğim çipli olandan ) -
@sofuoglu bir de kaydı alırken formun arka kısmını dolduruyoruz ya belki ondan o bilgileri yazmamış olabilirler
-
@guycucekocu
Siz söyleyince farkettim bbm kimliğimde çipli ve adlı sicil belgesinde kimlik türü nüfus cüzdanı diye belirtilmiş de bi sorun olmaz heralde -
@hulasamu hocam seri no ya yeni kimlikteki numarayı mı yazdınız ?
-
@ebru yeni kimliklere 'kimlik kartı ' eski kimliklere 'nüfus cüzdanı ' deniyor diye biliyorum . ama sizde de öyleyse sorun olmaz sanki. hangi ilden aldınız adli sicil kaydını
-
@hulasamu eski kimliğiniz elinizde mi?
-
@sofuoglu bana ne icin dediler bende memuriyete atandim dedm, neresi dedi soyledim fakat verilecegi kurum bos t.c kmlik bos nufus k.y bos konu devlet memuriyeti. Bir sorun oalcagini zannetmiyorum onemli olan alttaki aciklama bence adli sicil kaydi yoktur adli sicil arsiv kaydi yoktur diyor.
-
@guycucekocu
Bartindan aldim bundan sorun çıkmaz gibi -
Arkadaslar mal bildirimine hangi tarih atiyoruz ?
-
@alanyetersiz2 arkadaşım bilgiler için saol.Yatay geçişte ilk Üninin tarihini de yazanlarda var emin miyiz ya ben bi orda soru işaretiyim halen.
-
@martini tamam teşekkür ederim
-
@alanyetersiz2 hocam mal bildirimi formununda ki tarihi teslim gunu mu doldurdunuz yok sa hazirladiginiz gunu mu tarih olarak yazdiniz ?