2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
-
@mrs-keynes hocam ben 2 kez aldım.merak etme heyet raporu alanlar önceliklidir.sıra varsa bile heyet raporu dedğin zaman hemen içeri alırlar ve sabah 9 da hastaneye gidersen aksam mesai bitimini kadar tüm polikliniklere görünürsün hatta daha erken bile biter.zaten muayene formalite raporunu imzalayıp eline veriyorlar öyle normal muayene değil.sana birkac soru sorum imzayı basıp veriyorlar.en gec 2 gün sonra da raporunu heyet onaykı olarak alırsın.fazla yormaz seni merak etmne
-
değerli meslektaslar:) malum bazı kurumlarda yds puanı spk lisansı falan var ise maasımıza baya bi etki yapıyor.acaba guyda da böyle bisey var mı yds spk falan işe yarar mi
-
arkadaşlar ikametgahım kazandığım ilde değil şuanda belgeleri teslim etmeden ikametgahımı aldırmalıyım yoksa güvenlik ve arşiv araştırması formunda oturmak istediğim ikametgahı yazıp daha sonra aldırabilir miyim
-
@msş Saolasın hocam için rahatladı, İstanbulda istenmemiş başka yerler istiyor nedense. Öteki sorunuz için de yds işe yarıyor seviyesine göre maaşa artısı oluyor bildiğim kadarıyla
-
@yalovalı yok teslim etmedim henüz
-
@mrs-keynes eski kimliğimiz olsaydı keşke de bizde doldursaydık :))
-
@guycucekocu Olsa bi dert olmasa bi dert, hangi seri noyu yazcaz şmdi de bunlar karıştı:)
-
@aycan çok teşekkür ediyorum
-
Elimde geçici mezuniyet belgesi var süresi 1 yıllıktı ancak süre doldu. Herhangi bi sorun yaşar mıyım ? Evrak teslimi yapan arkadaşlardan bu durumda olan var mıydı?
-
Heyet değil tabip raporu dyor sağlık ocağından alın gidin bide ona mı para verecez arkadaş . Sağlık ocağından alalım
-
Anlayamadığım İstanbulda neden istenmedi sağlık raporu atlanmış olabilme ihtimali de zayıf geliyor İstanbul harici sağlık raporu istemeyen vergi dairesi başkanlıkları oldu mu arkadaşlar merak ettim
-
@sofuoglu geçenki alımda da istanbul istemedi deniliyordu
-
@sofuoglu kocaelide istemiyor hocam
-
Arkadaşlar çalışmak istediğimiz ilçeyi ne zaman belirtcez?? Kimse bilmiyo mu ?
-
@guycucekocu edevlette yazıyor
-
simdi bi kyk borcumuzu yazacaz mi yazmayacaz mi kesin bi bilgisi olan bize soyleyebilir mi
-
@sofuoglu İnsan sağlığını çok çabuk bozabilecek bir şehir olduğundan'biz işe başldığımızda sapasağlam olduğumuza dair rapor aldık ama bakın hemen yıprandık'dedirtmemek için istenmemiş olabilir
-
Bu arada gençler ben lisede hazırlık okudum da diplomamda öğrenim süresi 3yıl yazıyo yabancı dil İngilizce yazıyo..Diploması bu şekilde olan varsa nasıl halletti o hazırlık işini lisesine gidip belge falan mı aldı?
-
@maliyeciniz hahaha çok yaşayın hocam akşam akşam güldürdünüz öyle gerçekten ya İstanbul'da yaşayanlarda pek sağlık kalmadığından mütevellit bizden ilk etapta istememiş olabilirler
-
@ziyapasa Önceki sayfalarda kyk borcu yazılacak denilmişti