2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
-
@aycan Evdeki masanıza sümen dolma kalem falan alın alışkanlık olsun. Şımartın kendinizi biraz :))
-
@paretowilfredo Memuriyetin kült simgelerindendir tabi biz bilmeyiz, siz bize arada yol gösterin böyle yoksa biz işe başlayınca ancak idrak ederiz sanki mevzuyu :))
-
@aycan Tabi sümen takımı, bilgisayar, evrak rafı masanın olmazsa olmazlarıdır. Benim gibi çok şeyi aklınızda tutmanız gerekiyorsa karşınıza bir de not takılacak o tutkaçlardan alın
Onun dışında kıyafetler alınacak, ayakkabılar kombin edilecek ilk maaşlar bunlara gidecek
Bu arada İstanbul'u sizlere emanet ediyorum. Bir gün gelip geri alacağım. O güne kadar ona iyi bakın dostlar.
-
@nefiseok hic bilmiyorum da cukurambar olsa iyi olur
-
@hü-sbky çukurambarı müfettişlere devredelim hocam biz dikimevine doğru çıkalım bence:))
-
@nefiseok Ankara'da semtlerde çalışılıyor dostlar. Yeğenbey, Keçiören, Çankaya vb. vergi dairelerinin yanı sıra Çukurambarda da görev yapılabiliyor. Merkezde görev yapanların farklı durumları da olabiliyor. O biraz kurum içi bir bilgi ona değinmeyeceğim bu nedenle.
-
@nefiseok Dostum Dikimevi'nde Yeğenbey'in ek dairesi var orası çok yoğun daha sakin yerler isteyin :)) Hayatınız MTV ve Trafik Cezası olur demedi demeyin
-
@paretowilfredo hocam kurumu arayıp öğrenebilir miyiz, bizim isteğimizi göz önünde bulundururlar mı ?
-
@paretowilfredo ne zaman seçiyoz hocam biz buraları ya ben sadece istanbul olan arkadaşlar için sandım:) bi de neresi daha iyi olur bizim için
-
@hü-sbky Bunda bir kısım kriterlere bakılıyor dostum sanıyorum ama ihtiyaç daha ön planda diye biliyorum. Yine de en sağlıklı bilgiyi kurumdan alın hatta bizle de paylaşın
-
@nefiseok Seçim kısmına dair bir açıklama yaptım dostum şimdi. Daha ayrıntılı bilgi almak daha iyi olur. Yanlış bilgi vermeyeyim. Yeğenbey'den uzak durun onu derim onu bilirim
-
@paretowilfredo teşekkürler hocam. öğrenir öğrenmez paylaşırım burda
-
@paretowilfredo Alınacaklar listesine ekledim hepsini. Umarım o "bir gün" çok uzak bir gün olmaz zira çay ve kurabiye alacağınız var hatırlatayım dedim :)))
-
@paretowilfredo tamam hocam teşekkür ederim:)
-
@aycan Onları kurum alsın siz para vermeyin boşa. Vardır envanterde zaten. Talebinizi yapın başlayın biraz ısınınca. Baktınız sağlamıyorlarsa alırsınız kendiniz Personel çok Bakan biraz tutumlu olunca :))
-
@paretowilfredo hocam öngörün nedir süreç uzun olur mu? Yılbaşını geçer dmi eğitime başlama? Bı heyecan var da
-
@sınavstilisti Geçer dostum muhtemelen 2000 kişi biraz zaman alacak prosedürler. Artık sabır daha kolay olur
-
@paretowilfredo askere gitmekten bahsediyorum hocam
-
@paretowilfredo İş başa düşecek gibi bir his var içimde hayırlısı Uzman olmadan gelir inşallah talep edeceklerimiz o zaman ne diyelim :))
-
@alper50 Dostum dememişsin ki onu cümle içinde hiç. Valla dostum bu senin seçimin. Atamaya dair durumlara bak. Eğer öyle bir boşluk ve dönüşünde sorun olamayacağına dair kurumda teyit alırsan sana kalmış.