2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
-
@msş vergi dairesi başkanlığında evrak bölümüne dilekçe ile bildiriyosunuz hocam. Bende evrak tesliminden sonra ikametimi değiştirdim aynı işlemi yaptım
-
Hafta bitiyor Ankara’da hala ses yok mu arkadaşlar ??
-
Ankaradan ses yok az önce aradım emniyette ilgili yeri açmadılar yarın sabah arasak hepimiz iyi olabilir iyi kötü ne aşamada en azından onu öğrenelim
-
Arkadaşlar önce 303 55 55 i aradım burdan
462 49 28 e yönlendirdiler.Bu numaradan ulaşmaya çalışalım -
Arkadaşlar bugün askerlik şubesine gittim oradaki görevli şu an elimde bulunan evraklarla askerliğin bir celp dönemi daha ertelenebileceğini söyledi. Bedelli de yapabilirsin şartlarını taşırsan dedi. 20 ocakta gel birliğin belli olsa da ertelenebilir dedi. Umarım o zamana kurum atamamızı yapar.
-
@krfth elinizde ne belgesi var evrak tesliminde bana belge vermediler hiç
-
@krfth askerlik görevinin yapacağın yer belli olsa da birliğine teslim tarihinden 1 gün önce dahi erteleme şartlarını taşırsan erteleyebilirsin.
-
@namesiz12 Peki askerlik yeri belli olsa gitmesek atanmaya engel olur mu
-
@napsak, içinde söyledi: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
@namesiz12 Peki askerlik yeri belli olsa gitmesek atanmaya engel olur mu
Bu sorunun cevabını bende çok merak ediyorum, bende aynı durumdayım. 25 Ocak’ta görev yerimiz açıklanıyor soruşturma bitmezse.
-
@clattenburg askerlik yapacağınız yerler ocak 25 de açıklanacaksa ve ocak 26 sında guy için göreve başlarsanız 3 yıl için erteleme hakkınız doğar. örneğin bir arkadaşımda da aynı durum vardı. y.lisans yapıyordu tecili bozmustu ve ardından askerliğini yapacağı yer açıklanmıstı. ancak polislik sınavına gireceği için askerlik subesinden bir sonraki celp dönemine kadar erteletti. yine de siz sorun burada ne kadar yazılıp çizilse de insanın aklında hep soru işareti kalıyor. bunlar aklınız da kalsın.
-
goreve baslayan arkadaslar nasil haberlendiriliyor telefon mu tebligat mi ? Amma uzattti bizim Antalya
-
@napsak belgeleri elden teslim ettim yazıp imzalamadın mı kardeşim bana imzalattılar boş olanı bana verdiler imzaladığımı aldılar. Bir de mülakat sonuç belgesini götürdüm
-
Arkadaşlar çook önemli söylemeden geçmeyeyim: askerlik şubesinde görevli bana edevlete girme girip ordan bakarsan dosya oluşturulur sevk işlemin yapılır öyle olursa artık hiçbir şekilde erteleyemezsin dedi
-
@clattenburg dostum sevk işlemleri başlatmasak şubeye gitmesek kaçak olsak sorun olur mu acaba? Aynı durumdayım Aralık'ın sonuna kadar gitmem gerekiyor şubeye 25 Ocak'ta yer belli oluyor galiba.
-
Bursadaki arkadaşlar maaşınızı aldınız mıı
-
@büyüks
Bende aynı sorunun cevabını arıyorum kardeşim. -
Yok mu arkadaşlar İstanbul dan bi haber daha
-
@honesty İstanbul Ocak’ta başlayacak ilk grup
-
@tusaoo eyvallah kardeşim sağolasın
-
@tusaoo kaynak nerden hocam çok kesin bi yargı oldu ondan soruyorum.