2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
-
Bursa 1 araliga cagrildi Istanbul uda 1 ocak icin cagirsalar keske en gec
-
@nrzmrh göreve başlamak için mi ?
-
Bursa'da ikamet edenleri çağırmışlar hemen.. Hadi darısı İstanbul'un başına
-
@geleceğinuzmanı evet bursa merkezdekiler yarin basliyorlarmis isbasi yani .facede yazmislar telefonla aranmislar.
-
Guvenilir mi bu bilgi ?
Dogrulayacak kimse yok mu burada Bursa kazanan arkadaslardan ? -
İSTanbulda ikamet ediyoruz ama eşim izmiri kazandı bizimki de uzun sürer mi acaba ? İkamet mi önemli olan yoksa çalışılacak il mi ay Bursa'ya çok sevindim darısı başımıza
-
@pyle facebookta ki grupta ki arkadaslar yazmislar arandik cagirildik diye. kesin yani yarin is basi yapicaklarmis.
-
@nrzmrh birden fazla kisi oyle yazdiysa dogrudur ozaman hayirlisi olsun
-
@pyle evet baya bir kisi var hocam . Bursa de ikamet edenlermis sanirim arananlar da . Darisi basimiza artik basladigina gore devami gelir artik herhalde alimlarin
-
guvenlik sorusturmalarinda bahsedilen yonteme mi gecilmis o zaman, bu kadar erken bittiyse soylentiler dogru gibi. insallah istanbul icin de aynisi olur:( beklemekten fenalik gecirecegim artik.
bursa’da baslayacaklara da hayirli olsun.
-
@tugba87 İzmir sizin dosyanızı İstanbul'a yollayacak. İstanbul emniyetinin çalışma hızına bağlı yani herşey..
-
@guy63 eyvallah inşallah çok uzamaz başlamak
-
Bugün Bursa'da işe başlayanlar keyfiniz nasıl
-
arkadaşlar facebook grubunun linkini atabilir misiniz
-
2017 guy mülakat yazınca çıkıyor
-
Bursa vergi dairesi başkanlığı belgeleri ne zaman tamamlayıp yollamış bunu öğrensek kaç gün süreceğini tahmin edebiliriz belki
-
Bir hafta on gün denmişti eşime en geç bir ay diyelim o kadar bile sürmez de vuslat yakındır dostlar
-
arkadaslar cok cabuk olmamis mi 2 3 ayi bulur diyolar di bursayi farkli sehirde kazannlari cagirmamislar mi
-
Arkadaşlar, şehirler çağrıldıkça buradan yazalım; birbirimize yardımcı olalım inşallah
-
Arkadaşlar merhaba büyükşehirde ikamet edenler ve büyükşehirde çalışacak olanlar işleriniz uzun sürebilir mesela çalışcam yer İstanbul ikametgah ettiğim yer Ankara evrakları 2 hafta önce teslim etmiştim herhalde kurum evrakları daha teslim etmedi benim evraklarım Ankaraya bile gelmedi bide kütüğünüze kayıtlı yerede göndercekler yani şu süreçte benim gibi olanların işlemleri uzun sürebilir ama küçük yerlerde yaşayanların ve küçük illeri seçenlerin işlemleri daha hızlı olabilir.