2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
-
@m-temizer ordakini zaten açan yok merkezden aldığım numarayı açan da yok inşallah bursa gibi olurda beklemeyiz artık
-
@honesty inşallah
-
Kendinizi ocakta işe başlamaya motive edin arkadaşlar. 1'i olur 20 su olur bilemem. Ocakta.
-
@m-temizer kardeşim orasını ben bilemem. Bana söylenen buydu. Gerisi hakkında fikrim yok. Kimse de tam olarak bilemez zaten.
-
Şimdi görüştüm Ankara emniyet güvenlik şube ile burda yapılıyor ilçeye gönderilmiyor dedi. Güvenlik soruşturmasıyla ilgili de bilgi vermiyorlar kurumunuz aracılığıyla takip edeceksiniz dedi.
-
@paretooptimal anladım hocam bakalım şu sgk ve bir kaç kurum daha açıklansaydı netleşecek bayagı durum
-
İşe başlayanlar ty forumdan aynı eve çıkabilirler, tek pc'den ty foruma devam etmelerini tavsiye ediyorum
-
Annemin genel vekaletnamesi bende içeriğine baktım her türlü banka hesapları yönetmek,ticari faaliyetleri yürütmek ve yetki sahibi olmak,abonelik işlemleri vs vs annem esnaf değil adına abonelik işlemlerinden başka faaliyette bulunmadım güvenlik soruşturmasında sorun olur mu birden aklıma takıldı
-
denizli de yasiyorum antalya yi kazandim 2 hafta once evrak teslim ettim biraz once 2 sivil geldi genel bilgilerimi dilekce seklinde yazip gitti. bu kadar mi dedim gerisini sube yapacak dediler
-
Bursa Emniyeti'ni aradım. Soruşturma emniyet müdürlüğünde yapılacakmış ilçe ile kordineli. Evrakların gelip gelmediğini söyleyemem dedi. Istanbulda göreve başlıcam. Tahminimce ilk parti Ocak'ta başlar 2. 3. Grup çağırışları daha da uzar.
-
@büyüks, içinde söyledi: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
Bursa Emniyeti'ni aradım. Soruşturma emniyet müdürlüğünde yapılacakmış ilçe ile kordineli. Evrakların gelip gelmediğini söyleyemem dedi. Istanbulda göreve başlıcam. Tahminimce ilk parti Ocak'ta başlar 2. 3. Grup çağırışları daha da uzar.
dostum mesaj kutuna bakabilir misin?
-
şubata kadar uzar mı sizce arkadaşlarım? bıktık artık beklemekten 2016 puanıyla 2018de göreve başlıycaz daha da bekliyoruz
-
Arkadaşlar duyumlarımızı paylaşalım en azından süreç ne durumda bilelim Bursa komple çağırılmış mı yoksa sadece Bursa'da ikamet edenleri mi ? izmir aralık sonu işe başlanır diye tahmin ediyoruz demiş
-
İstanbul'da ilk 200 Aralık sonunda başlar da; ya son 200'de yer alırsak
Nisan-Mayıs'ı bulur :)) -
@zeljkobra hocam neye göre bu tahmin ?
-
İstanbul için bekliyorum arkadaşlar. Bugün polisler geldi teyit alıp gittiler.bu soruşturmanin hangi evresi acaba az mı kaldı
-
@birumut nerde oturuyorsunuz hocam bende İstanbul için bekliyorum ankara da oturuyorum
-
@honesty İst/Bağcılar
-
Ben ankara ya evraklarımı verdim. Evraklarımı alan kişi güv. Sor. Yeni sisteme göre olacakmış 10 15 güne bitirilecekmiş ama brn bilemem dedi bi başka kişi de ihtiyaç çok ankara da çabuk çağırılırsınız dedi
-
Ankarada ikamet ediyorum hala ses yok evrakların geldiği bile gözükmüyor. İlk grup Ocak’ta başlarsa İstanbul’da ikamet edenler daha önce başlar gibi duruyo. Geçen alımdada evraklardan 1.5 ay sonra başlanmış