2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
-
@ansızınbirilan bende gönderdim özelden numaramı
-
antalyayı kazanan arkadaşlar varsa aramızda bizde bir grup kuralım ne dersiniz
-
@met Bende özel bir kurumda çalışıyorum ne zaman ayrılmam gerekiyor hiçbir fikrim yok en azından evrak teslimine kadar ayrılmayacağım gidince soracağım telefonda net bir şey söylemediler şu zaman diyemeyiz dediler ... Haberdar olursanız ne zaman istifa edeceğimiz hususunda beni de bilgilendirirseniz çok mutlu olurum
-
@calfagri Ben de Antalya’yı kazandım ama sanırım forumda pek yok
-
İstanbul anadolu yakasındaki vergi daireleri hakkında bilgisi olan araştıran var mı arkadaşlar? Anadoludada fatihdeki gibi büyük bi merkez var mı biliyor musunuz?
-
@yyy anadolu yakasında üç veya dört kompleks var. Biri ümraniyede içinde beykoz nakil vasıta üsküdar camlıca alemdağ ümraniye sarıgazi vergi daireleri var. Biri kartalda içinde kartal tuzla pendik küçükyalı sultanbeyli var. Biri kadıköyde iskeleye dogru, içinde göZtepe kadıköy daireleri var. Biri de bostancıda orası da veraset ve harclar dairesi
-
@guydemapusant çok teşekkür ederimm️
-
Arkadaşlar Mersin kazananlarda pek ses soluk çıkmıyor Facebook veya burada eğer varsa bu iletiyi gören bana ulaşsın
-
@guydemapusant Göztepe nin yeri Kadıköy sahilden farklı mı?Bir de Erenköy varmış sanırım.Ümraniye çalışan var mıdır bilgi aktaracak?
-
@mehlikasultan bu konuda soyle bir ccevap aldim. Butun surec bitip atama yazimiz gelene kadar calisilabiliyormus.
-
@abba10 erenköy de bostancı kompleksinde yanlış bilmiyorssm. Başkanlık sitesinde kompleksler ve servis güzergahları var atkadaslar ordan araştırabilirsiniz
-
Ben de iki konuda bilgi paylaşmak istiyorum. Öncelikle ortaokul öncesi hazırlık okuyanlar için yazıyorum. Bugün liseme gittim, hatırladığınız tüm bilgileri (okuduğunuz yıl, sınıf, numaranız) istiyorlar ve bir dilekçe yazarak müdüriyete yada yazı işlerine veriyorsunuz. Bana salı veya çarşamba geri dönüleceği söylendi. Askerlik içinse bakaya durumunda kalırsanız zaten isteseniz bile kasım tertibi gidemiyorsunuz. (Cezası 357 lira + bakaya kaldığınız gün sayısının faizi, tam rakam söylemiyorlar) Kasım döneminde askere gidecek olanlar içinse tecil işlemi hallediliyor dedi orada çalışan memur ama bence yine de gitmeden önce bir arayın derim. Sonra psikopat bir memura denk gelirseniz sorumluluk bende kalmasın
-
@busrandac isterseniz bu işe biz öncülük edelim katılmak isteyen olursa onlarıda davet ederiz.
-
İstanbuk da ki Fatih vergi dairesi hakkında bilgisi olan var mı !
-
Yok mu Hatay kazanan arkadaşlar, irtibatta olalım.
-
@sağlıksızyaşam son durum ne hocam ne dedıler
-
@neslihan, içinde söyledi: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
@darkpassenger themis iktisat ,analiz iktisat-economicus ,iştirak hukuk ,pareto-optimus maliye,muhasebat-ferhat yıldız muhasebe bunlara ihtiyacım var
Benimle iletişime gec hocam
-
@alper50 Kardeşim 3-4 ileti yukarıda detaylı yazdım ama kısaca Şubat tertibine yaptırdım kaydımı. Bir sıkıntı çıkmadı çok şükür
-
@sağlıksızyaşam belge falan istemedi yani benden atama belgesi istiyor
-
Arkadaslar merhaba istanbul guy asillerden olupta başka mulakat bekleyen varmi acaba sgk asil yedek kaymakamlik ne varsa yazsaniz sevinirim