2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
-
@sofuoglu inşallah gelir diye düşünüyorum hocam
-
@sofuoglu Bu haftasonuna gelir yılbaşına da işe başlarız, arkadaşlar kürekleri çekedursunlar..:)
-
@mmrtz @paretowilfredo o zaman sgk da iptal olsun yoksa mesele kamera sistemiyse o karadan sonra sgk yaptığı alımda da kamera kullanmamış madem emsal emsal diyorlar ya mesele kameraysa. Bu kadar sinirlenmemin tek sebebi bu işten nemalanmaya çalışan sahtekar insanların umut tacirliği yapması. Kendilerine olunca bu şekilde tepki vermeleri başkalarının başına gelince bir şey olmaz yeaaa diyip geçmeleri beni delirtiyor. İlan için emek veren insanlar bile bu şekilde karalama yapmıyor onların olsa olsa hakkı olur bunu soylemek. Çok kızgınım çok öfkeleniyorum. Yakın çevremde bile var ya 3 kişiye söyledi 4 kişiye söyledi olmadı hatta birisi demiş birine git gitmemiş o kadar emindi kendinden ama sonuç olumsuz. Bu da hakkıyla girmeye çalıştı olmadı demi çok yazık ya. Kalbinizi başkası kırdı siz geldiniz burada bizi kırdınız. Yıllarca ses çıkarmadınız. Mdem öyle mülakat kaldırılsın tek il kaldırılsın diye sızlasaydınız. Yalnız bunların çoğu da aynı tipler kpss sınavında da netım az az deyıp cevap kagıdını acıkladıklarında aa ben aslında oyle gecmemısım optiğe diyenler. Dilerim o muhteşem kalbinize göre olur tüm her şey.
-
@by123 ben kamere gormedim.
-
Arkadaslar hadi yeni bi tartisma baslatayim guy mu sgk denetmenlik mi
-
@sgkci guyu elimizden almasınlarda hocam
-
@by123 bi sey olmaz keyfini cikarin
-
İptal muhabbetinin dondugu facebook linki varsa paylasabilir misiniz?
-
Arkadaşlar ben buraya girdikce daralıyorum yav, napsak hiç bu konuyu konuşmasak bir değişiklik olursa konuşsak. Evrak, servis falan konuşsak???
-
4 yıllık lise mezunları(hazırlık okumayanlar) lise diploması verecek mi şimdi??
-
@sgkci Bak bu konuda tarafsız değilim dostum SGDY diyorum ben.
-
@emreoguz evet vereceğiz
-
@paretowilfredo yazdigimiz gonderiyi duzenleme kısmı neden kaldirildi, bende gozukmuyor da.
-
@by123 dostum seni anliyrm bu insanlara prim ver hukukcu tanidklarm var sordm hic bsey olmaz dediler ptt ile guy arasnda dnya fark var.
-
@by123 pardon sinirden yanlış okumusum okuyanlar diye okudum
-
@by123 emin misiniz? Birisi insan kaynaklarıyla görüştüm hazırlık okuyanlar verecek demişti facede
-
@paretowilfredo bu konuda cok net konustunuz. Fikir olusmasi acisindan nedenlerini de söyler misiniz hocam
-
@2016mağduru Dostum yaşadığımız troll vakaları nedeniyle kaldırmayı uygun gördük. Özellikle kaymakamlık başlığında çok sorun yaşadık bu sebeple.
-
@emreoguz pardon sinirden yanlış okumusum okuyanlar diye okudum
-
@guydemapusant hocam uskudar yazan herkesi umraniye de ki komplekse mi veriyorlar?