2017 GUY YEDEKLER
-
@gmsmustafa kardeşim eminmisin ben vmy listesinde K harfine kadar yani 200 lere kadar baktım guy la ortak 12 kişi vardı.Allah Allah iş ondan sonra mı kopuyor acaba daha bakmadım gerisine ama moralim bozuşduydu çok az diye
-
@antimülakat İnşAllah hocam sağolun
-
@ua1905 Hocam elimde 35 kisilik isim isim yazili liste var usenmedim cikardim ️
-
Sgk denetmenlikte de 34 kişilik giden olacak arkadaşlar. Umarım Guy'u kazananlarda vardır bu 34 kişi içerisinde.
-
@paretooptimal yarısı kazanır
-
@antimülakat hocam VMY demek istediniz sanırım.. Denetmenlikte 125 kişi varmış.. Yoksa 8. Promosyondan mı bahsediyorsunuz
-
@reagan sgk 8. promosyonda 34 kişilik yedek ilana çıkmış bunların içinde guyu kazanan olmuştur diyor hocam. şu an istanbul için 4 kişi olduğu söyleniyor
-
Yedek listesine nerden bakıyoruz
-
@reagan kastettiğim ikincisi hocam. Sgk 8.Promosyon içerisinde olanlar.
-
Arkadaşlar Afyon için tahminde bulunabilir misiniz? 10 kişi arasından yedeklere gelme şansı var mıdır?
-
Arkadaşlar istanbul için guy yedekte bu sene bayağı şanslı görüyorum. Daha önce paylaşılan bilgilere dayanarak guy asilden 125 kisi sgk ya 30 a yakın kişide vmy ye girmiş ve bunun yanında diğer kurumlarda var tabiiki. 2-3 aya bir ikitane daha alım sayısı iyi kadro açılırsa guy yedekler için herşey çok güzel olacak
-
arkadaşlar antep yedek için analiz yapan varmı
-
@hicks44 hocam şubatta yeni bir sınav olacak deniyor bununla ilgili ne düşünüyorsunuz
-
@hadinbahım antep için 2 sgk 2 vmy 2 gaziantep büyükşehir belediyesi müfettişlik mülakatına kalan var kaymakamlık bilmiyorum var mıdır 1 de yedekte sgk müfettişlik mülakatına gircek var
-
@meçhulmaliyeci eyvallah hocam sağol
-
@ricardo34 o paylaşımı kadir koc yaptı. Kadir koçu takip edenler bilir geçen senede böyle açıklamalar yaptı ama tutmadı. Dünde tugrul kocer zaten bu paylasımı önemsemedi ya tutarsa diye yazmış. Benim tahminim kpss den önce bir guy alımı olma ihtimali var çünkü kurumda muazzam ihtiyacın oldugu herkes tarafından dillendiriliyor ama ne zaman sayı vs ne olur birsey diyemem. Ayrıca son 2 guy alımında istanbul açıyor bunda açmayabilir ama bu açmayacağı anlamınada gelmez. Eğer açmazsa yedekler için ayrı bir şans olarak düşünülebilir..
-
-
@iktisatcikiz hocam Bursa daki arkadaşınızın işi oldumu ? SGK 8. Promosyonda
-
@şakagibi hocam Bursa yedekte olan arkadaşınız yerlestimi acaba 8. Promosyonda?
-
@iktisatcikiz evet hocam yerlesti guya gitmeyecek