2017 GUY YEDEKLER
-
Emniyet bilgi vermiyor BİMER bilgi vermiyor kırım bilgi vermiyor valilik bilgi vermiyor. Bir ben kaldım başlamayan galiba ben de biliyorum normal olmadığını ama netice alamadık. Beklemekten başka bir yol varsa söyleyin
-
@knyguy bulundugun il veya ilce terorle mucadele subesine git.orda yardimci olurlar.bi arkadasla gitmistik arkadasa 4 kez aksamlari evine geldigi halde bulamamislar evini tasidigindan dolayi ve surec bu sebepten uzamisti.
-
@mrtvrn07 dogru diyon yaziklar olsun bizim bakana ne gevsek adam cikti be
-
@knyguy kardesim asillerde kactasin kac kisi kaldi asillerden ?
-
Tek ben kaldım
-
en son kaçıncı yedek çağrıldı bilen var mı arkadaşlar?
-
Arkadaşlar ben vmy'lerin, kurumlarından muvafakatlarının alındığı duydum. İnşallah bayram sonu biter gibi geliyor. Siz bi duyum aldınız mı?
-
@yavuzçağrı dostum muvafakat alınmaya başlayalı 1 ay oldu ancak bu muvafakat alınmaya başlamasından sonra twitterda vdk başkanı daha çok az kişinin soruşturmasının tamamlandığını söyledi. Bu bekleyiş nereye kadar sürecek emin değilim dostum ama belki bir ihtimal yeni vmy alımı süreci hızlandırabilir
-
İnşallah temmuza kadar biter bizim süreç
-
İnşallah süreç hızlanır da bayramdan sonra güzel haberler alırız.
-
Durum ne peki arkadaşlar bilen var mı kaçıncı yedekte şu anda ilerleme var mı
-
ben de kaçıncı yedekte hiç bilmiyorum
-
@knyguy çok beklemişsiniz hocam. Kim bilecek bunun sebebini, belli ki var bir sebebi. Kurumdan yazılı bilgi talep edin. Kayıttan geçirin, şifaen bilgi verilmez ama kayda giren dilekçeye bilgi verilir. Ordan bir şey çıkmazsa il emniyet genel müdürlüğüne dilekçe verin.
-
@antimülakat direkt il veya ilce terorle subeye gidilsin ben oyle yaptim net bilgi aldim ve gvs hizlandirildi cok cabuk bitti.
-
@teklif-eğrisi güzel yöntem. Arkadaşımıza yol gösterici olacaktır.
-
Evet arkadaşlar adrenalin dolu bir kaç saat bizi bekliyor umarım bekleyen kimse mağdur olmaz ve en önemlisi inşallah istanbul olmaz.
-
Evet bekleyiş başladı hakkımızda hayırlısı olsun. İnşallah geçen ilanda açılmayan iller açılmıştır.
-
@gmsmustafa istanbulun olacagini sanmiyorum zira istanbula cok adam lazim ilan 2000 de asagi gelmezdi
-
@teklif-eğrisi Acele ve göz doldurmak için açılmış bir ilan her şey olabilir.Bu sene ne olmaz dediysek oldu yedeklik adına..
-
Allahını seven üstüme toprak atsın