2017 GUY YEDEKLER
-
Vdk başkanı twitterda açıklama yaptı bir arkadaş 10. Promosyon atamaları ne zaman gerçekleşir guy yedekleri için son sürenin 18 ağustos olduğunu söyledi başkanda o tarihe kadar atamaların gerçekleşeceğini söyledi temmuz ayı bizim için hareketli olacak bence dostlar
-
@mrtvrn07 Kardeşim cidden anlamıyorum. Bunlar ne işe yarıyor. Guy mülakat sürecinde 2000 kişinin güvenlik soruşturması 1-2 ay içinde bitti. Bunlar 183 kişinin gvs'sini 4 ayda yapamadılar. Ki bunun 100 tanesi zaten başka kurumda halihazırda memur yani önceden güvenlik soruşturması yapılmış kişi. İnsanda cidden biraz vicdan olacak. Bazen düşünüyorum da acaba o makamlara gelince biz de mi böyle umursamaz olacaz?
-
@yavuzçağrı malesef süreç böyle kardeşim bundan önceki vmy alımlarındada bu kadar sürmüştü vdk bu konular ya ince eleyip sık dokuyor yada bürokrasi hâd safhada
-
@mrtvrn07 Elimizden geleni yapiyoruz arkadaslar whtsapta organize olup.Sayin Huseyin Karakum’dan cevap aldik.Gibe baski yapiyoruz.Is onlara gelince hic beklemeden onlarda cikacak ilana.Simdi de pergene mail attik gvs nin hizli tamamlanmasi ve magduriyet olusmamasi icin insallah sonuca ulasacagiz temmuz ayi icerisinde
-
Arkadaşlar dün İstanbul 2yedek daha çağırdı gerçekten vdk bu iste hassas davranırsa biraz olsun adalet sağlanabilir. Hüseyin Karakumla iletişime geçilecek dendi. Eğer birlik gerekiyorsa bende hazirim
-
@za twitter uzerinden direkt başkana sorun takipte olduğumuzun ve sayımızın az olmadığını bilmeleri adina. Vdk ve pergen i de arayabilirsiniz
-
Arkadaşlar bence baştan savıyorlar. Vdk başkan yardımcısına durum sorulmuş. Dosya bizden çıktı, takip edemiyoruz, seçimden sonraya kaldı gibi saçma, kaçamak cevap vermiş. Vdk Başkanına sürekli mesaj atıp rica edelim. Ya da bir milletvekili veya danışman olur aracı tutarak(işler artık böyle yürüyor) rica edelim.
-
@yavuzçağrı bazen bende öyle düşünüyorum yanı baştan savıp zaman dolduruyorlar bizi anlayan bilen Yok. Bu zamana kadar zaman dolduruldu zaten. Üstelik İstanbul’un 300kisilik ihtiyacı vardı madem alsaydı o zaman yedek 200kusur insani. Ancak bizi almadığı gibi oyalansın o taraf gibi bi tutum sergilediler. Tek iyi tarafı en azından artık bizim icin belirsizliğin biteceği tarih belli. Agustos 18. Rabbim emeğimizi yerde koymasin.
-
@za Amin İnşallah
-
@za arkadaşlar çok sessiz ama bizim icin süre kısıtlı acaba çağırılacak 20-25 yedek burda mi eğer okuyorsa toplasip bimer, cimer ,fax ,mail gibi yerlerden sesimizi duyuralım belki vdk en azından bizim hakkımızı yakmamak adına yerine gideceklerimizin güvenlik soruşturmasını erken yapar?
-
@za mail attik surekli arayip rahatsiz da ediyruz ama hep ayni cevaplar ayri ayri gvs yapamaz zaten bizim ihtiyacimiza yarayacaklarin gvs si bitmistir bile belki.Ama vdk ayri cagirmiyor ivdb denin elinden de bir sey gelmiyor.En azindan her gun vdk baskanina twit atabilirsin hocam bakiyor twitlere zaten bizim farkimizda
-
@gmsmustafa Tamm bende Turgrul Kocarle iletisime geçmiştim o da bana söyledi bir ay kısa bir süre degil sizi görmek istediklerinden sonra göreceklerdir diye. İcerden vdkdan adam bulmaya çalışıyorum bize Bilgi verebilirler mi diye.
-
@gmsmustafa tam olarak kime atıyorsun tweti ve ne yazıyorsun acaba örnegini buraya da yazar misin? Bende yazarım her gün?
-
@za Tugrul kocerin hicbir yardimk dokunmaz hocam.Vdk baskani Sayin Huseyin Karakum’a guy yedekleri olarak 1 bucuk aylik bir surecin kaldigini ve bir an once vmy adaylarinin goreve baslamasini dile getiriyoruz.
-
@gmsmustafa tamamdır derhal yazıyorum. Bimere çimere de yazalım bence
-
@za ..........No’lu Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşıyım. Vergi Müfettiş Yardımcıları güvenlik soruşturmalarının ne zaman sonlanacağı, şuanki durumun sayı itibariyle kaç olduğu ve ne zaman göreve başlatılacağı Gelir Uzman Yardımcılığı yedek sırası beklediğimden tarafımı ilgilendirmektedir.
Yukarıda belirtilen hususların, ilgili kurumlarca Bilgi Edinme ve Dilekçe Kanunu kapsamında değerlendirilmesini bilgilerinize Arz ederim.Arkadaşlar ben böyle yazdim cimere sizde ya bunu örnek alın ya da başka Bir türevini yazarsanız Elimizden geleni yapmış oluruz. Benim yerime başkası atar diye düşüne düşüne bu zamana kadar bekletildik. en azından elimizden geleni sonuna kadar yaparsak kendimizi hatırlatırsak sonuç farklı olabilir.
-
@huseyinkarakum Sayın Başkanım, Gelir Uzman Yardımcılığı yedekleri olarak bizim için son 1.5 ay
son zamanımız olan Ağustos ayına kadar Vergi Müfettiş Yardımcılarının başlatılması bizim için de erken bayram hediyesi Olacaktır.
Son umudumuz sizsiniz.
Hayırlı cumalar,Saygılar.Hüseyin Karakum
@huseyinkarakum
30 dk.30 dakika önce
Daha fazla
@zynpnrsdyldrm adlı kullanıcıya yanıt olarak
Çok kısa süre içinde atamalar yapılacak inşallah.Çok güzel bir geri dönüş başkandan inşllah aksilik olmzsza hepimize hayırlı olsun arkadaşlar
-
Hepimizin hakkında hayırlısı olsun.
-
Evet sayın başkandan güzel haberi aldık şimdi biraz tahmin yapalım dostlar sizce başkanın bahsettiği çok kısa zaman ne zamandır
-
Temmuzun ortasında bu iş biter diyorum ben.