2017 GUY YEDEKLER
-
@gmsmustafa bende haftaya ilan gelir en geç ay sonu başlarlar hocam tabi sgknın kısa süre gibi değilse:))
-
Şimdi bakanın çok yakında açıklayacağız dediği sgk denetmenlik mülakatı 1 ay sonra açıklandı :)) şaka bir yana Temmuz ortasını bulur illerde de şu sıra başka alım olmadığı için gvs'ler çabuk biter ve inşallah Ağustos ayında başlarız diye umuyorum.
-
Arkadaslar gecen sene mülakatından elenmiş biri olarak yine istanbul sınavına gireceğim nasipse.Hersey yolunda giderse ortalama bir atanma zamanı hesaplayım dedim ama baktım 21 haziranda istanbulda ataması yapılan arkadaş var duyuruda.Bu nasıl oluyor biri açıklayabilir mi çok mu istisnai bir durum,13 ay sonra atama nedir?
-
@palamut, içinde söyledi: 2017 GUY YEDEKLER
arak yine istanbul sınavına gireceğim nasipse.Hersey yolunda giderse ortalama bir atanma zamanı hesaplayım dedim ama baktım 21 haziranda istanbulda ataması yapılan arkadaş var duyuruda.Bu nasıl oluyor biri açıklayabilir mi çok mu istisnai bir durum,13 ay sonra atama nedir?
Evet çok istisnai bir durum soruşturması bir noktada takılmıştır vs. 850 nin çoğu kısa sürede başlatıldı.Çağrılan yedeklerin bile çoğu kaç aydır çalışıyor.
-
@gmsmustafa teşekkürler hocam.
-
Hayırlısıyla çok bekledik ama değecek galiba güzel günler yakın! Sayın Hüseyin Karakum duyarlı davranıyor Allah razı olsun.
-
hadi hayırlı olsun @gmsmustakaçıcı @mrtvrn07 @ricardo34 @yavuzçağrı @Za yedeğe kadar gelir biliyo musunuz istanbulu?
-
@neslü
16 vmy
4 dernek denetçiliği
1 murakıplık
1 tse
1 sgdy ayrıca 3-4 adette yedek olupta yedeklik hakkından feragat edecek var.1.5 aylık süreçte kaça kadar gelir tahmin etmek zor.
-
@gmsmustafa teşekkür ederimm
-
@gmsmustafa 16 vmy mi? Ben 19 sanıyordum
-
@za ivdb israrla 16 diye belirtti kardesim yoksa 19 diye hesaplamistik
-
@gmsmustafa anladım sağ olasin
-
Var mı arkadaşlar yeni bir gelişme ?
-
En son Vdk başkanının açıklamasının üzerine bekliyoruz. Bu Cuma yine bir açıklama yapar. İnşallah Pazartesi'ye kadar hallolur.
-
Yarın başkanın açıklaması üzerinden 5 gün geçmiş olacak. Inşallah bu hafta çözülür bu iş peki atanma ilanı geldikten sonra işe başlamaları için kaç günlük bir süre verilir sizce dostlar tahminleriniz nedir?
-
@mrtvrn07 15 verilir genelde.
-
Hayırlı olsun arkadaşlar. Vdk Başkanı açıkladı az önce Vmy'lerin atanmaları Bakan tarafından imzalanmış.
-
@yavuzçağrı hayırlı olsun hepimize hocam peki bundan sonra süreç ne olur ne kadar sürer sizce
-
Arkadaslar hepimize hayirli olsun.. Sonunda muradimiza erdik sukurler olsun. Sayin Huseyin Karakum twit atti. VMY atamalari icin Bakan imza atmis.
-