2017 GUY YEDEKLER
-
bağlantı metni durum tam olarak bizim için şu :))
-
Arkadaşlar 2017 guyun hâlâ ataması mi oluyor. Bir de 2017 atanan vmy hâlâ başlamadi mi biz biray sonra sınava gircez süreç çok uzun o halde anladigim kadarıyla. Peki bu sınav ağustos da olunca açıklanma mülakat derken 2019 bilir. 2016 için sanirim bekleyiş var cünkü
-
@maliyaz69 hocam 2017deki ilan 10.promosyondu ve şu anda atamaları yapılacak olanlar onlar
-
Arkadaşlar sordum süreç tam olarak şöyle: Bildiğiniz gibi dün Sayın Başkan açıkladı Bakan atama kararını imzalamış. Bugün Maliye Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü'nden çıkmış VDK'ya gönderilmiş. Personel Genel Müdürlüğü atama yazılarını yazıp Vmy'lerin çalıştıkları kuruma gönderecek. Yani bizim beklediğimiz GİB'e. GİB'de her VMY'nin Guy olduğu Vergi Dairesine gönderecek. Bu süreç takriben 10-15 gün sürecek. (İnşallah daha da kısa olur) Bu çağrılan 134 kişi direk başlayacak diğer 50 kişi beklenmeyecek. O 50 kişi sonradan başlayacak.
Bizim süreç ise çağrılmamız, güvenlik soruşturması felan en az 1 ayı bulur. Bu süreçte bize yardımcı olan Sayın Başkan Hüseyin Karakum'dan Allah razı olsun. -
Aynen hocam katılıyorum tabi başkan çok özverili davrandı sağ olsun umarım kalan 50 kişi içersinde guy gereklerinden yoktur yoksa çok yazık olur. Birde bu göreve başlama süreci uzun sürmezse bu ay sonu evrak teslimine başlarız herhalde
-
@mrtvrn07 Aynen hocam bu ay sonu gibi evrak teslimi yaparız İnşallah. Yok sanmıyorum bence 50 kişinin içinde Guy yoktur.
-
Artık derin bir nefes alabilir miyiz yani
-
Bir aksilik olmazsa İnşallah diyelim
-
Arkadaşlar merhaba guy yedeklerden 25. Fatih Yurum 26. Kazım Yadık burada mı veya tanıyan var mı ulaşmamız gerek
-
İyi haftalar herkese inşallah son yedek haftamiz olur. İllerde herhangibir gelişme var mi?
-
@ricardo34 aman hocam heveslenmeyelim ne zaman heveslensek kursağımızda kalıyor:))
-
İnşallah bu hafta yedek olarak son haftamız olur. Rüyamda beyaz fare gördüm bugün baktım rızka delaletmiş oda :)) İnşallah hepimize hayırlı rızıklar nasip eder Rabbim
-
Ağustos yaklaştıkça gerilim artiyor son anda haklarımız yanmadan sonuca ulaşırız inşallah.
-
vdk dan işe çağırılan olmuş mu? bilgisi olan var mı arkadaşlar?
-
@ctrsprbs07 başka bir kurumda clismayanlar bugün başlamış çalışanlar ise kurumlarından ayrılınca başlayacak
-
@ricardo34 çalışmaya mi başlamışlar hocam
-
@mrtvrn07 Evet.
-
Şimdi benim ilin insan kaynakları ile görüştüm tebliğler gelmiş ancak ayrılmaları bu haftada olabilirmiş gelecek haftada
-
@mrtvrn07 hangi il hocam
-
@ctrsprbs07 antalya hocam