2017 GUY YEDEKLER
-
@epokhemetri tebliğ olmayacaksa nasıl bilgilendiriyolar atandığını,arayarak mı?
Çünkü bn vmy olacak arkadaşla konuştum bana bir bilgi gelmedi dedi. -
@aydıns Su an çalıştıkları vergi dairesinin çıkış işlemleri tebliğ yerine geçiyor olabilir bilemiyorum. Mersin'de çağırılan yedek arkadaşlar hayırlı olsun. Konuyla ilgili bilginiz var mı ? Tebliğ aşaması olsa bu kadar kısa surmezdi. Antalya insan kaynaklarını arayan oldu mu?
-
@tufan hocam peki aradığınızda evrak teslimi için kaç günlük bir süre verdiler size
-
İçimden bir ses sanki tebliğlerin Pazartesi gibi imzalanacağını söylüyor. Çünkü ayın 15'i maaşlar yatar. İlişiği keserler gibi düşünüyorum. İnşallah haftayada çağırırlar hepimizi. Umarım yanılmam
-
@yavuzçağrı inşAllah
-
Kendi ilinden bilgi alan var mi neyi beklediğimize dair? Mersindekiler gitmiş mesela biz niye bekliyoruz
-
Antalyada bekliyoruz hocam işlemler bitsin arayacağız bu hafta yada gelecek hafta demişlerdi bakalım
-
İstanbul elimizden geleni yapıp yardımcı olacağız dedi ama en ketum davranan yer oldu herhalde.Sürekli tersleyip siteyi takip edin bizde işimizi yapalım modundalar.
-
@gmsmustafa istanbulda sıra kaç kişiye kadar gelir ki tahmini
-
@kurumsinavi 42-45 arasi kalacak gibi
-
Arkadaşlar tebliğler hazır.Maaş olayından dolayı bekleniliyor.Pazartesi günü ilişiğimizi keseceğiz.Yeni haftayla siz de muradınıza erersiniz.
-
@asımın-nesli İstanbul musunuz hocam.Teşekkürler bilgi için madem durum böyle neden söylemezler o kadar bekledik bir hafta daha bekleriz yani.
-
@asımın-nesli ne zaman ulaştı tebliğler bir bilginiz var mı?Çünkü benim görüştüğüm arkadaş 2 gün önce bana bir bilgi gelmedi demişti.
-
@gmsmustafa anladım hocam benim 80 lerde gelmez bana
-
@gmsmustafa İstabbul hocam
-
@aydıns Vergi müfettşliği için pazartesi başkanlığa ulaştı atama onayları.
-
@asımın-nesli peki hocam maaş olayı nasıl etkilyor?Yani sonuçta bir hak kaybı olma ihtimali var mı?
-
Güzel bir hafta olması dileğiyle.
-
@ctrsprbs07 @mrtvrn07 Antalya insan kaynaklarini vmylerden ayrilanlar oldugunu ancak sayiyla ilgili bilgisi olmadigini soyledi. telefon beklemem soylendi. Siz de arayabilirseniz hocam surec hizlanabilir gibi geliyor
-
Biz istanbulu biktirdik ama nafile ️