2017 GUY YEDEKLER
-
@yavuzçağrı ayrılan kişiler almadan mi gitti yahut promosyonlar herkese farklı tarihte mi yatiyor
-
@yavuzçağrı hocam vmy olacak arkadaş ben dün feragat ettim ama biraz dinlenip başlayacağım(15 günlük süre içinde) dedi.Şimdi onun başlamasına gerek var mı çağırmaları için
-
@epokhemetri onu tam bilemiyorum hocam belki anlaştıkları bankalar farklıdır.
-
@aydıns yok hocam atanma tebliğini imzaladığı anda ilişiği kesilir. Yedek adayı çağırmaları lazım. İlinizin insan kaynaklarını arayıp sorun son durumu.
-
@yavuzçağrı sordum da hocam bize bilgi gelmedi daha dediler
-
Başka çağırılan oldu mu?
-
@doctorwho Hatay da 1 kişi çağırdı inşAllah diğer arkadaşların da bu haberi almasını diliyorum
-
@doctorwho acaba yedekler feragat edenin dairesine mi gidiyor yoksa ilçe tercihi yapabiliyor mu?
-
@aydıns bunu onlar daha iyi bilir ama çıkanın yerine gitmesi daha mantıklı sanki
-
@aydıns kardeşim ben antalya yedekten çağırıldım bugün teslim ettim evrakları bizim ilde ayrılanlardan 4 merkez 1 ilçe varmış feragat edenlerin sırasından yedek çağırıyorlar bir asil arkadaş feragat etti ben geldim yerine o yüzden asilin yerine yedeği gönderiyorlar böyle işliyormuş sistem ayrıca antalya 3.-4.ve 5. yedek arkadaşlara müjdem 1 arkadaş ilçeye gidecek
-
@mrtvrn07 teşekkürler hocam hayırlı olsun.Hocam Mal bildiriminde Kuruma Gib mi yazdın? Bir de hocam Gvs de "öğrenim durumu" ile "tarihten tarihe" bölümünde onların altına mı yazıyoruz bilgileri?Yoksa "tarihten tarihe" yazılı kısmı silip onun yerine mi yazıyoruz.Aynı şey "tarih ve imza" bölümü için de geçerli
-
@aydıns teşekkürler hocam sizede hayırlı olsun hocam kısaltma yapma herşeyi büyük harfle yaz gvs excel formatında oynama sıkışık olsun mezun-lisan yanyana yazabilirsin birşey olmuyor en çok gvs formuna dikkat ediyorlar çünkü emniyete gönderiliyormuş bir sıkıntı olunca emniyet hemen geriye gönderiyormuş istenilen şeyleri yazmak yeterli sıkışık olmasına takılmıyorlar pek
-
Arkadaslar sınava kadar yedeklerin durumu tahmini kaça düşer sgk işe başladimi? Yardimci olan arkadaslar şimdiden tesekkurler..
-
@mrtvrn07 güvenlik soruiturması uzun sürüyormuymuş
-
Gaziantep'te 2 kişi atama tebliğini imzalamış. Bu hafta içi inşallah bir aksilik olmazsa Gaziantep'teki yedekleri çağırabilirler.
-
@alancı67 o konuda belli bir süre yok emniyete gönderiliyor dosyalar ne zaman biterse denildi
-
Gaziantep'te 1 kişi çağrıldı. Hala beklediği ilden çağrılmayan varsa insan kaynaklarını arayın sorun arkadaşlar. Merkezden geliyor çağırma kararı dediler. Büyük ihtimalle haftaya çağrılmayan kalmaz.
-
@yavuzçağrı antepte çağrılan arkadaşı tanıyor musun
-
@cetin41 yok
-
İstanbul 43. yedeği çağırdı bekleyenin gözü aydın.