2017 GUY YEDEKLER
-
@gmsmustafa hicbir gelismenin sureci hizlandirmamasi tuhaf. En azindan ayrilan kisi sayisini ogrensek iyi olurdu.
-
Dairelerin hepsi mi böyle. Vmy'lerin atama tebliği geldi mi veya imzaladılar mı diye sordum. "Sen müsterih ol süreci biz takip ediyoruz" diyor İnsan Kaynaklarındaki. Ya tamam ben de biliyorum süreci siz takip ediyorsunuz. Sen soruma cevap ver süreç hangi aşama diyemiyorum. Şurda birkaç gün sonra iş arkadaşı olacaz yüzgöz olmamak lazım :))
-
Hiçbir gelişme yok sanırım
-
Arkadaslar anlamadığım bu atanan arkadaşlar nereye gidiyorlar ki haklarından vazgeçip yedeklerden alınıyor. Bir de mesela 3 ay çalıştı sonra başka kuruma geçti onun yerine hemen yedeklerden mi çağrılıyor
-
@doctorwho mali tatil dönemi olduğu için mi acaba süreç bu kadar yavaş ilerliyor?Neyseki 20 Temmuzda bitiyor.Yine haftayı mı beklicez?
-
@aydıns olabilir umarım ondandır
-
Arkadaşlar, Antalya dün 1 ve 2. yedeği çağırdı .
-
Gozunuz aydin. ıstanbul da bugün 40 a kadar cagrildi. Daha bir ay var devamı sırada bekleyenlere insallah. Hayırlı olsun
-
Çağırılan arkadaşlar guy başvurularınızı geri çeker misiniz rica etsem. Hepinize hayırlı olsun
-
Çağrılan arkadaşlara öncelikle hayırlı olsun diyorum.Eğer Guy'a başvuran olduysa başvurularını çekmesini rica ediyorum.
-
@ctrsprbs07 hocam sadece 2 yedek mi çağırdı Antalya
-
@doctorwho hocam diğerlerinden bilgim yok maalesef:(
-
@ctrsprbs07 yarın tekrar gidecem, sorayım senin için
-
@bonus Merak etmeyin kardesim bu konuda en hassas davranan yedeklerdir emin ol darısı basiniza
-
@ricardo34 hayırlı olsun kardeşim
-
Arkadaşlar hayirli olsun yedekler icin istanbul 51.yedege gelir mi tahmini..sgk veya diger kurumlara gecenlerden ümit var mı
-
Atanan arkadaşlara hayırlı olsun.Allah utandırmasın.
Istanbuldaki arkadaşlardan da bir ricam olacak;siz ikamet edeceğiniz yeri neresi gösterdiniz ve hangi daireye atandınız özelden veya buradan yardimci olabilirseniz sevinirim.Atiyorum beylikdüzü göstermiş ikameti ama fatih vatanda göreve başlayan varmıdır?yada avcılarda oturuyodur silivri ye gidebilir mi? Ikametten en uzak nerede görevlendirilmiş olabilir ogrenmek istiyorum
-
Çağrılan arkadaşlara hayırlı olsun. Diğer yedek arkadaşlar için de. Hemen hemen tüm vergi dairelerine atanma tebliğleri gitti. Bekleme sebebi ordan ayrılacak olan Vmy'lerin atanma tebliğlerini imzalamamış olmaları. Büyük ihtimalle bankaların vereceği maaş promosyonunu bekliyorlar onu alıp öyle imzalayacaklar. Oda 25 Temmuzu bulur. Yani gelecek haftaya kaldı.
-
@yavuzçağrı maaş promosyonları ne zaman yatırılacak bilginiz var mı ayrılan kişiler almadan mi ayrildi
-
@epokhemetri Hocam banka 31 Ağustos'a kadar yatıracağız demiş. Sendika sürekli arıyormuş.