2017 GUY YEDEKLER
-
Hayırlı olsun hepimize. Allah vdk baskanindan razi olsun. Halden anlayan bürokratlar gormek ne guzel.
Bundan sonra ne olacak arkadaslar? Kaç günde ayrılır guylar. -
@mrtvrn07 hocam Vmy olan arkadaşıma sordum. Yazı bize ne zaman tebliğ edilirse o zaman bırakırız dedi. Yani bilemiyorum ama en az 15 gün sürer heralde çağrılma sürecimiz.
-
Arkadaşa sorayım da dairedeki insan kaynaklarına sorsun. Arkadaşlar sizde kendi çalışacağınız dairedeki insan kaynaklarına sorun. Süreç nasıl işleyecek erken bitirebilir miyiz?
-
Evet hepimiz illerimizdeki daireleri arayalım süreci ögrenelim
-
Dostlar istanbulda vmy kazanan kaç kişi var ? kaçıncı yedeğe sıra gelir
-
@kurumsinavi 16
-
başkan twitterden yine bir açıklama yaptı işlemleri tamamlanan muvafakatları gelen 134 kişinin atamasının yapıldığını söyledi yani herkesin ataması yapılmadı nasıl hangi ilden kaç guy birde bunu düşüneceğiz tam keyif yapacağız diyoruz yapamıyoruz valla
-
@mrtvrn07 e şimdi ne olacak onlarda iş başı yapmayacak diğerleri bitene kadar
-
@iktisatcikiz hocam bu 134 kişinin atamaları onaylandı onlar için ilan verilecektir ancak geri kalan 50 kişi ne olacak ne zaman olacak allah bilir
-
@iktisatcikiz ayrıca kalan 50 kişiden kaçı guy oda önemli
-
Önceki donemlerden bilen biri bilgilendirebilir mi. Ataması yapılan kişiler göreve başlar mi. Yoksa kalan kişileri bekleyip herkes birlikte mi başlar.
-
@ricardo34 ben hiç ayrı atama görmedim dostum ama eğer atamayacaklarsa neden beklemediler birde başkan atanma onayını bakana neden imzalattı pekala diğer 50 kişinin işlemlerinin bitmesinide bekleyebilirlerdi
-
İnşallah guy yedekleri düşünerek ilk defa böyle bi hamle yapmışlardır diyelim.. yine belirsiz bekleyişe devam
-
ayrıca 10.promosyon sayfasınında bu kadar hareketsiz kalması bana çok anlamsız geliyor sanki olanlar umurlarında değilmiş gibiler
-
vdk sayfasına kitlendik artık hocam eğer atanma işanı gelirse bu 134 kişi için liste yayınlanacaktır ancak baktık gelmiyor bekle allah bekle demek ki o kalan 50 kişiyide bekleyecekler
-
Bir mutlu haber veriyorlar. Onu da yarım yamalak veriyorlar
Şimdi sorular: 1)Herkes aynı anda mı eğitime başlayacak?
2) Bu 134 kişi eğitime başlaması için diğer 53 kişi beklenecek mi? Beklenecekse ne anlamı kalıyor.
3) Acaba yedek bekleyen tüm guyların kadroları boşalacak mı? -
@yavuzçağrı valla kardeşim aynen öyle ortalık karıştı yine bir net birşey alamıyoruz ya
-
kaderimiz önümüzü bir türlü görmemek herhalde
-
Cuma gününe kadar şimdi bir de siteyi mi takip edecez kimi atadılar diye
-
@yavuzçağrı aynen öyle kardeşim oda verirlerse ilanı vermezlerse zaten bekleyeceğiz geri kalan 50 kişiyi