2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
-
Hicret sorusu neydi
-
@falanfilan iktisat gereksiz kolaydı. Hiç esneklik ıs-lm politikalar gibi temel sorular yoktu.
-
@falanfilan ben de ill debi diyip sonra sanayi dedim
-
@gretchen cidden öyle iktisat gerçekten eleyici bir ders. Ama bu dersle elemek istememişler...
-
İktisatta Solowlu bir soru varmış cevabını bilen hatırlayan var mı ?
-
@pied Medine'nin sınırlarını kesinleştirmiştir diyordu ben onu yaptım
-
@aslan-reyiz yakınsama ile ilgiliydi
-
@falanfilan benim en iyi olduğum alan iktisattı üzüldüm o yüzden ordan fark atarım diyordum.
-
@hayallervmy mutlak koşulsuz yakınmayı soruyordu fakir ülke zengin ülkeye yetişir daha hızlı büyür olacaktı cevabı diye biliyorum
-
@gretchen ben de öyle yaptım
-
@aslan-reyiz fakir ülkeler, tasarruf yıpranma nüfus sebebiyle zengin ülkeleri yakalayacak yönünde bir sık vardı onu işaretledim. Doğru olması lazım.
Çünkü yakınsamada, yine gelişmemiş ülkeler gelişmiş ülkelere göre daha hızlı büyüme yapısıyla ilerliyorlardi. Gelişmiş ülkeler durağan duruma yaklaştıkça büyümeleri de daralıyorum ya da sabitlesiyirdu diyebiliriz. -
Hangi kriz kendi iç dinamiklerimizden çıkmamıştır diye bi soru vardı. 94, 97, 2000, 2001 2008 seçeneklerde sanırım
-
@hayallervmy 2008 yoktu hocam sanki şıklarda
-
@falanfilan hocam o zaman uzun uzun yazmıstı şıklarda fakir ülkeler zengin ülkelerden cabuk gelişie tarzı o mu dogru cvp
-
@gretchen yazarken 2008 den emin değildim bende. Cevabı 97 yaptım ama
-
@hayallervmy 1997 diye hatırlıyorum
-
@fablo evet o olacak...
-
İktisat genel anlamda özensiz hazırlanmıştı basitti keza matematik de öyleydi hukuk ise basit soruların da olduğu fakat genel anlamda zor bir sınavdı maliye basitti muhasebem çok iyi değildir ama yine de çözebildim. Fakat beni en çok zorlayan tarih oldu çok ilginçti coğrafya da basitti.
-
kurumlar vergisi mükellefi olmayanı soruyordu bir soruda. kollektif şirket sanırım cevap.
-
Evet bu neydi ya şaka gibi
1/4 yaptım limit soruları gibi@seydialireis, içinde söyledi: 2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
X=x-2 ise x2+ 2x + 1=? Bunun cevabı neydi?