2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
-
Medeni hakları kullanma diye hatırlıyorum. O da hak ehliyeti. Hak ehliyeti sağ ve tam doğma koşuluyla olur.
-
@jarvis yds:72.5, yökdil:81.25 aldım o ingilizceye kolay demek hiç akıl karı değil, risk alıp uzmanlık seçen çok kişiyi paylatmıştır ingilizce, tarih çoğrafya keza çok zordu, bnm matematikte pek iyi olmayınca patladım:(
-
@lex-fori ben de mecra yaptim ve eminim diyebilirim. hocamiz bahsetmisti derste bizim
-
@caglacicek ben de mecra yaptım inşallah doğrudur.
-
@iyimser16 aynen hocam ingilizce cok zordu.
Bilseydim servis görevlisine girerdim -
@gretchen arkadaşlar hukukta bir soru hangisi resmi şekilde yapılır mıydı yoksa yazılı şekilde yapılır mı?
-
Medeni hakları kullanma ehliyeti fiil ehliyeti olmalı, çıkmış bir soru hatırlıyorum bu konuyla ilgili.
-
@gretchen yazılı şekilde idi. Cevabı kefalet olmalı.
-
@rwaec ben de kefalet yaptım. Nitelikli yazılı şekil diye hatırladım.
-
Lidyalılar sorunu ne yaptınız arkadaşlar ben internetten baktım şimdi bulamadım. Bakır dedim. Türkçe için atasözü sorusunu ne yaptınız?
-
@caglacicek ben de baktım şimdi de internetten mecranın noterden yapılan sözleşmeyle kurulan şekli de varmıs yüksek ihtimal mecra cevabı sorunun
-
@gretchen hangisi resmi sekilde kurulur du soru cevabı da alım hakkı
-
@gretchen hayır yazılı diye sormuyordu Resmi Şekle tabidir diyordu. Resmi şekle tabi olanı Alım Hakkı diye biliyorum.
-
@gretchen elektron olarak buldum ben internetten.
-
@gretchen lidyalılar elektronmuş hocam atasözünü e şıkkı yaptım ama emin değilim
-
@pied Atasözünü A şıkkı yaptım ama ne olduğunu hatırlamıyorum şu an. Diğer şıklar hep "ne ekersen onu biçersin" minvalinde gibi geldi bana
-
2017 TÜRK DÜNYASI KÜLTÜR BAŞKENTİ: TURKİSTAN
-
genel kültürde hangisi veya hangileri özel hukuk dallarından değildir diye öncüllü bir soru vardı 1. medeni hukuk
2.icra-iflas hukuku
3.Ticaret hukuku ben yalnız 2 yaptım ama icra özel hukuk değil mi -
@lex-fori ben de yalnız iki yaptım ama tamamen attım
-
@lex-fori 2017 oscar erkek affleck, osmanlı en cok borc ödediği ülke, ekvator ile ilgili bir soru vardı,sakarya nehri ile ilgili,türkiye buzullaşma ile ilgili,sultan 1.kılıç,mimar sinan camileri,amerika osmanlı antlaşma hangi padişah ile başladı gibi,harita ölçek sorusu 1/50 000 ,hicret sorusu