TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    1. Ana Sayfa
    2. caglacicek
    C
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 29
    • En İyi 5
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

caglacicek

@caglacicek

7
    İtibar
    577
    Profil Görüntülemeleri
    29
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

caglacicek Takip etme Takip Et

caglacicek tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: 2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı

@pluton 4 yıl o okuldan şikayet ettim okurken, mezun oldum hâlâ kurtulamadım derdi tasasından😬😂

DİĞER içinde yayımlandı
      C
      caglacicek
    • RE: Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Personel Alımı 2017-2

@russellwestbrook evet bu benim de dikkatimi çekmişti

KPSS A içinde yayımlandı
      C
      caglacicek
    • RE: 2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı

Sınav süresi klavuzda 180 dakika yazıyordu. Giriş belgesinde 150 dakika yazıyor😕 ???

DİĞER içinde yayımlandı
      C
      caglacicek

@lex-fori cevap "mecra" ya. Net.

DİĞER içinde yayımlandı
      C
      caglacicek

@lessismore enflasyon arındırılmış dediğinden, operasyonel

DİĞER içinde yayımlandı
      C
      caglacicek

caglacicek tarafından gönderilen son iletiler

@nairu24 bana 19'unda açıklanması pek mümkün gelmiyor nedense ama belli de olmaz. Daha sonradan, atılan maillere yanıt olarak ilan edilecek tarih sitemizde duyurulacaktır demişler.

DİĞER içinde yayımlandı
      C
      caglacicek

@pluton 4 yıl o okuldan şikayet ettim okurken, mezun oldum hâlâ kurtulamadım derdi tasasından😬😂

DİĞER içinde yayımlandı
      C
      caglacicek

@resurgam bu soruyu sormak için çok düşünmüşler mi acaba ya cidden😤

DİĞER içinde yayımlandı
      C
      caglacicek

@lessismore enflasyon arındırılmış dediğinden, operasyonel

DİĞER içinde yayımlandı
      C
      caglacicek

@bestof92 korelasyon yaptım ama kulak dolgunluğundan yaptım üniversiteden kalan. Emin değilim.

DİĞER içinde yayımlandı
      C
      caglacicek

@caglacicek [0_1513030362611_Dfjşş.pdf](Yükleniyor 100%) [0_1513030370760_Hcşvivijj.pdf](Yükleniyor 100%)

KPSS A içinde yayımlandı
      C
      caglacicek

@soulofnight @bankacıkız ekran görüntüsü şeklinde var. Sadece pdf diye bir uyarı çıktı. Görselleri pdf haline getirdim yine de yükleyemedim. Yol gösterecek olan varsa belirtebilir nasıl atacağımı. Murakıplık sorularını burada geçen sınavdan açılan başlıktan ss almıştım zamanında. Bddk uzmanlık sorusunu başka yerden gelmişti bana

KPSS A içinde yayımlandı
      C
      caglacicek

Bddk uzmanlık ve murakıplık sorularını buldum en son sınavda sorulanları ama bankacılık uzmanlık sorularını bulamadım😬 iktisatta detay sorulabilir gibi geliyor bana

KPSS A içinde yayımlandı
      C
      caglacicek

Müfettişlik sınavında oran analizi ile ilgili bir soruda hata var mıydı yoksa ben mi ısrarla işlem hatası yapıpta göremedim cevabı😑basit soruydu bi de

DİĞER içinde yayımlandı
      C
      caglacicek

Arkadaslar icra iflas sorularını hatırlayan var mı

DİĞER içinde yayımlandı
      C
      caglacicek