2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
-
@lex-fori Onu sınavdan sonra hocaya sordum ; cevabın doğru Icra iflasmis. Ben de 3ünü özel diye biliyordum ama icra iflas tartışmalıymış. Getirip tartismali seyi cevap kabul ediyorlar iste
-
@rwaec resmi yazılı şekilde yapılmalı diodu, bildiğim kadarıyla yazılı olması yeterliydi ama emin değilim
-
medeni ticaretten emindim de cevaplarda hiç biri diye bir şey olmadığı için mecbur yalnız 2 yaptım artık
-
@dellafeu, içinde söyledi: 2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
@lex-fori Onu sınavdan sonra hocaya sordum ; cevabın doğru Icra iflasmis. Ben de 3ünü özel diye biliyordum ama icra iflas tartışmalıymış. Getirip tartismali seyi cevap kabul ediyorlar iste
ben o soruyu hatalı diye bos bırakcaktım sonra icra iflas diye salladım:)
-
@yazgan 1 kılıç sorusunu musul yaptım ama hiç emin değilim. Piri reisli bir soru vardı onu e şıkkı yaptım deniz yolculuğunda ölmüştür diyordu idam edildi diye hatırlıyorum. Sakarya nehri olan soruyu ne yaptınız bana hiçbir şıkkı mantıklı gelmedi sanayili olanı işaretledim.
-
@gretchen delta oluşmaması nedeniydi soru. Amerikalı olan soru ya abdülaziz ya abdülmecit diye hatırlıyorum ben ikisini karıştırıyorum hep.
-
Gk de yukardakilerin hangisi dolaysız vergidir diye mi soruyordu hatırlayan var mı?
-
@iyimser16 ötv ve kdv olacaktı hocam
-
@iyimser16 hangileri dolaylı vergidir diye soruyordu
-
@gretchen Cevap: ABD ile Osmanlı arasında ilk diplomatik ilişkiler III. Selim döneminde başlamıştır.
-
sakarya nehrinin delta oluşturamamasının nedeni debisi yüksek olması olacakmıs
-
@lex-fori onu yapacaktım sildim 4.dönem yaptım
-
@gretchen danişmentlilerle birlikte savaşmış galiba 1.kılıç onlarla savaşmamış ben onu yaptım sakarya debi ile ilgili piri reis idam
-
@lex-fori o kdr kafam karıştıki hangisi dolaylı vergidir diye mi soruyordu, hangisi dolaylı vergi değildir diye mi soruyordu, yoksa hangisi dolaysız vergidir mi diodu kafa gitti valla, bn kurumlar vergisi yaptım
-
X=x-2 ise x2+ 2x + 1=? Bunun cevabı neydi?
-
@pied öylemiymiş hiç bilmiyordum hocam cidden.
-
Çok yanlış var ama en çok 2017 oscar ödülünü alan erkek olarak direk Leonarda yi işaretlemek çok emin gibi bir de. Ah çok koydu bu çok koydu. Adam ilk defa ödül aldı bu oscar ve tarihini sapıttı. Çok üzgünüm.
Gerçekten her telden soru vardı.
Hukuk aşırı ayrıntıya indiği yerler özellikle borçlar ve Şirketler de..
Nedense anayasa göremedim.
İngilizce yüzünden büyük ihtimal kaldım ama attığım sorular tutmussa bilemem. Ama zor olması gerçekten iyi. Çok başvuru var ve seçici olmalilar.
Olumsuz tarafı iktisat in aşırı kolay olması ve tarihin gerçekten neden böylesine sapmasi. Yine her telden çal ama 1 soru Atatürk döneminden veya ilkelerinden sorulmalıydi.
Ayrica alan soruları kalmamış gibi son sorulara matematik soruları koymuşlar. Çok saçma geldi. Sınavda çıkacak konulara çalışmaya çalışmış kişiler resmen boşa çalışmış olabilir. -
Nasil sorular bunlar anladim nerde İnkılap Tarihi nerden Osmanlı Tarihi adam gidip Kılıçarslan döneminden soru soruyor
-
Kaç doğru yapan kalır dostlar sizce uzmanlıga
-
@lex-fori kim dedi ki... Debisi yüksek mi gercekten
Ben de ilk onu bi yaptım sonra yok değildir diye sanayi bölgesi olması sebebiyle gel git oluşması yüzünden delta oluşuyordu diye dusundum.