2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
-
@lex-fori 72 73 puan
-
@pluton düşeyazdı vardı kaçıverdi vardı buna benzer birleşik yapılı sözcükler vardı a şıkkıda anlayamazdı gibi birşeydi ben onu yaptım
-
@esra-uz hangisi oluş bakimindan farklıdır diyodu sorudada demi
-
@esra-uz anlayamazsın değilde anlamadı idi sanırım cevap
-
@esra-uz yani anlayamazdi değilde anlamaz gibi geniş zaman belirten biseydi
-
@pluton evet evet doğrudur
-
@resurgam Mektup kesin o zaman dimi
-
@pluton anlayamaz vardı ama cevap o değil bence çünkü anlayabilir'in olumsuz halidir. 4 tane kurallı bileşik fiil vardı cevap yardımcı fiille yapılan bileşik fiil -etmek -eylemek gibi bir yardımcı fiille yapılan şık farklıydı ben öyle yaptım. diğerleri -ebilmek -eyazmak gibi kurallı birleşik fiillerdi.
-
@alimyafta hocam bi tanesi birlesik fiil degildi verildi gibi edilgen yapiliydi e sıkkı
-
@pluton evet hocam netten baktım 15 diyo.5 daimi 10 seçilmiş üye.
-
birincil açık sorusunun cevabi kesin mi arkadaslar? emin olarak yapabilen yok mu bu soruyu
-
@alimyafta bu soruyu tam hatırlayan yok mu soruda ne isteniyodu
-
@lessismore ben operasyonel yaptım.
Nette ki bu tanıma benzer bir tanındı verdikleri sanki
"Bütçe açığından enflasyon etkisi ile büyüyen kısmının çıkarılması ile oluşan açığa işlemsel veya operasyonel açık denir. Bu durumda işlemsel açık, birincil açık ile faiz ödemelerinin reel toplamı olarak ifade edilebilir" -
@lessismore enflasyon arındırılmış dediğinden, operasyonel
-
bu kadar sınava girdim ilk defa is hukuku sorusu gibi soru gördüm. belirli is sozlesmeleri esasli neden olmadikca yok gerekli neden olmadikca o da degil hakli neden olmadikca
-
Sinavin 19 aralikta aciklanacagi kesin mi arkadaslar bi arkadas gelen maili paylasmisti burda ama
-
@lex-fori Evet ben attım maili o şekilde cevap verdiler.Bende onların yalancısıyım
-
@falanfilan hocam sen emin misin brut satışlarin verildiğini ben yurtici satışlar hatırlıyorum
-
@lessismore faaliyet kar yada zarar sorusundan bahsediyisaniz bende yurtiçi satışlar diye hatırlıyorum
-
@pluton aynen hocam