2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
-
@jimgordon Fonksiyondu sanırım
-
@fablo O soru kök 3tü hocam dediğiniz gibi. En fazla borç da Fransa.
-
@cokkoprens ama denizde seferde de ölmedi idam edildi
-
@cokkoprens ayrıca Piri reis ikinci Beyazıt döneminde Osmanlı donanmasına katılmıştır yani üç padişah gormustur
-
@esra-uz teşekkürler ben yanlış hatırladım sanırım
-
@pluton doğru hocam ama hala cevap tam olarak ne onu bilmiyorum o sorunun
-
@friedrich-hayek standart sapma yok doğru sayısı baz alınacak gk gy ve İngilizceden 19 alandanda 34 ve altında doğru başarısız sayılmasıniza sebep olacak
-
@cokkoprens 193 genel teşkilat sayısı soruda güvenlik konseyi üye sayısını istiyordu.
-
@cokkoprens cevap b grubunda e şıkkı olan deniz seferinde olmuştur işte
-
@pluton pardon c grubu
-
@lex-fori eminmisin arkadaşlar daimi üye ibaresinin gectigine
-
Daimi kelimesi yoktu diye hatırlıyorum sanki
-
@pluton emin degilim daimi uyeyi soruyor diye 5 yaptim. Daimi uye kelimesinin gecmediginde emin olanlar var ama cok yuksek ihtimal yokmus ben yanlis hatirliyorum semekki
-
@cokkoprens BM üye sayısını sormuyordu. BMGK uye sayısını soruyordu. Ben de öyle diyorum daimi yazmıyordu. Cevap 15.
-
Arkadaslar işlem sorusunu hatirlayan var mi
-
@esra-uz birleşik fiil nasıl bı soruydu hatirliyomusunuz
-
Gecen sene teftise kalan en son kac dogruyla kaldi 100-105 dogru teftis icin mualakat kalmak icin yeterlimidr?
-
-
@lex-fori yanlış hatirlamiyorsam 240 soruda 180-190 arasi gibiydi bu sinav için de bence 100-105 civarı yeterli olacaktır
-
Arkadaşlar sınav sonuçunun haftaya salı açıklanacağı doğru arkadaşın biraz geride yazmışta