2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
-
@nilayfb aynen öyle dün yine bazı sitelerde haber vardı orada da ay sonu yazıyordu bugün yine halk bank sınav sonucu diye arama yaptım bu sefer ocak ayı içerisinde ön görülüyor yazıyor.. hayırlısı olsun..
-
sonuçlar belliyle şimdi açıklamamalarındaki amaç nedir neden ay sonu diye diretiyorlar?
-
Ztn bu kadar şikayet alan karmaşa bi sınav üç haftada açıklancak denilince şaşırmıştım.. hatta 18 gün olmuş daha .. ocak ayına kalır o zaman bu sonuçlar
-
60 bin insanla nasıl dalga geçilir adlı çalışma. İlk olarak İstanbul üni. 19 Aralık sonrasında ay sonu, şimdi de halkbank ik haftaya sarkabilir açıklaması yapıyor.
-
Siz dua edin ocak 15i bulmasin, supheliyim olabilir
-
@jimgordon hocam telde mi soylediler bunu
-
@lessismore hocam ben de aradım öyle söylediler. Haftaya sarkması ihtimali var dediler.
-
@lessismore evet hocam
-
Geçen sene 5 kasım sınavı 7 aralıkta açıklanmış bu sene ile orantı kurarsak ocak ayının 2. haftasına bile kayabilir biz üzerine düştükçe açıklanma tarihi hep ilerliyor
-
Dostlar bu haftaya sarkma ve uzama işi, baraj sorunu olan dostlar için iyi bi durum aslında demek ki bişeyleri kararlaştırmaya çalışıyorlar. 2015”deki sınav herşeyiyle şahane bi sınavdı ve 14-15 günde açıklanmıştı, sorun olduğunda bişeyleri değiştirdiklerinde geç açıklıyorlar
-
@iyimser16 Nick-Cümle uyumu bu kadar güzel olabilirdi hayırlısı ya artık ama bence yarın açıklanacak
-
@muaccelalacaklı kardeşim belkide fazla iyimser yaklaştım, belkide olayın uzamasının sebebi biz değil servis görevliliği sınavı, ama esneme yapmadıkları sınavları çabuk açıklıyorlar vakıfbank 10-12 günde açıklıyor mesala, keza 2015”de de öyle oldu, işte kendi kendimize yazıp çiziyoruz.
-
@iyimser16, içinde söyledi: 2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
deşim belkide fazla iyimser yaklaştım, belkide olayın uzamasının sebebi biz değil servis görevliliği sınavı, ama esneme yapmadıkları sınavları çabuk açıklıyorlar vakıfbank 10-12 günde açıklıyor mesala, keza 2015”de de öyle oldu, işte kendi kendimize yazıp çiziyoruz.
Olabilir bilemeyiz tabi ki
-
@iyimser16 nick entry uyumu
-
Haftaya mi kaldik şimdi. Lanet olsun sebebi neydi ki
-
yarın 3.30-5 arası belli olur. olmazsa bu iş çok uzayacaktır gibi duruyor.
-
mesai dışın da acıklanma ihtimali yüksek kendinizi mesai saatleri için de açıklanır diye şartlandırmayın
-
Banka tarafından gerçekleştirilen yazılı sınavın üzerinden uzun bir süre geçmiş olmasına rağmen sınav sonuçları açıklanmadı. Sınav sonuçlarının açıklanmamasında, söz konusu personel alım ilanına gösterilen yoğun ilgi olduğu tahmin ediliyor. Halkbank yetkilileri de konuya ilişkin henüz bir açıklama yapmazken banka tarafından da bir duyuru yayımlanmadı.
Halkbank'ın bundan önceki senelerde gerçekleştirmiş olduğu yazılı sınavlarda göz önünde bulundurulduğunda sınav sonuçlarının açıklanmasının yaklaşık bir aylık süreyi bulabileceği tahmin ediliyor.
Halkbank tarafından konuya ilişkin herhangi bir açıklama yapılırsa siz ziyaretçilerimizle anlık olarak paylaşacağız.
-
0216 503 51 71 numarasından az önce halkbank ik ya ulaştım bugün açıklanmayacak diye bilgi aldım. Bekleyerek daha fazla kendimizi yıpratmayalım.
-
Arkadaşlar bu gecikmeyi baraj ayarlaması vs yorumlamak yanlış olur mu iyimser arkadasında dediği gibi bugunde ses cıkması