2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
-
@fablo üretici rantı azalirdan eminmisin ?
-
@pluton üretici rantı azalır demiş yanlıs olmalıdyı artar cünkü
-
@fablo hocam analitik düzlemde bi soru
-
@fablo ben ulke içindeki uretici ranti azaliri isaretledim a sıkkı onu mu diyosun hocam
-
@fablo gümrük vergisinin artmasıyla üretici rantı azalmaz mi
-
@lessismore soru gümrük vergilerinin artırılması iç piyasada hangi sonucu doğurmaz diodu sanırsam, üretici rantı azalır diodu doğru cvp oydu. (Ben bu şekilde hatırlıyorum)
-
@iyimser16 aynen hocam soru o ulke icindeki ureticlerin ranti azalir vardi ben de onu yaptim bir de oran sorusu 27.5 buldum hatırlıyor musun onu
-
@pluton tüketici rantı azalır üretici rantı artar
-
@iyimser16 aynen öyle artar cünkü
-
@lessismore tamam hocam
-
@lessismore Ben 1+ Г2 yaptım
-
@fablo çünkü derken hocam açıklama için mi dedin? Çünkü gümrük vergilerinin artması iç piyasaya ucuz mal ithalatını azaltır, buda fiyatların artımasına neden olur, örneğin malı 5 liraya satmaya razı olan üreti malı 7 liraya satmaya başlar böylece artı 2 liralık rant elde eder. @lessismore valla hocam onu hatırlamıyorum bnm varsa yoksa derdim gk gysenin onda hatırladığın varsa paylaşırsan çok sevinirim
-
@iyimser16 gk gy de sekilli soru vardi kenarlardaki sayilarin toplami esitmis . Fistik findik sorusu vardi karistiriyolarmis.
-
@iyimser16 toparlayalım: üretici rantı azalır yanlış cevaptı dedim ben
-
@gundalko cumlenin tamamini gorsem daha kesin konusurum ama should olacakti diye hatirliyorum.
-
Arkadaslar muhasebede bir soru vardi hangisi bilanco da degildir diye?cevabi neydi?
-
Gy de kesirli bir soru vardı, üst taraf 5 alt taraf 20 çıkıyordu ama şıklarda 1/4 yoktu. Hiç konuşulmamış galiba ama o soru da hatalıydı galiba.
-
@umutsuz-vaka finansman gideri olması lazım - türkcede acıklama yaptım ben
-
@fablo hocam şıklari hatirliyomusunuz?
-
@shady1 abi yapmadım onu kitapçığım A idi 6-7 tane soruyu matematikte b şıkkı işaretledim, köklü sayı sorusunu 1+kök2 buldum.
@fablo hayırlı olsun doğru yapmışın kardeşim:)
İktisat çok rahattı su gbi aktı, bi monopol piyasasının talep denklemini vermiş, onuda 30 buldum, kriz 1997 asya krizi, gsmh-gsyih vardı net faktör gelirinde, planlı dönem 1934-38 diye hatırlıyorum, talep denklemi vermiş miktarı sormuş 16 idi, fizyokratlar vardı