2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
-
@resurgam sonuçlar açıklandıktan sonrasını bile konuştuk hocam artık konu kilit
-
Sanırım şubata kadar açıklamayacaklar
-
Bence ocak ayının 10'unu bekliyorlar.
-
12 ocaktan erken beklemiyorum ya da yetiştirmeye çalışıyoruz 19 ocak inş
-
Hocam mülakat tarihi belli değil miydi?
-
@alexdesouza elimiz varmıyor artık telefona kardeşim
-
Isparta yazan var mı tercihe
-
Bir önceki alım tam bir ayda açıklanmış. Biz sınava 10 aralıkta girdik ve yarın 10 ocak. Acaba...?
-
@ssln müfettişlikte il tercihi yok ki?
-
@dellafeu servis görevlisi için sormuştum ben ama
-
@ssln Servis görevlisi ilanı bu başlıkta konuşulmuyor, onun ayrı başlığı var yalnız.
-
Bu hafta da mı yalan oldu ya
-
Arkadaşlar sonuçlar açıklandı. Taban puan listesi var, barajda 50ye çekilmiş ancak puanim yazmıyor.
-
@friedrich-hayek, içinde söyledi: 2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
Ne kadar geç olursa o kadar iyi bence. Demek ki gereken şartlarda listeler dolmuyor. Ona göre düzenleme yapıyorlar. Her şey dört dörtlük olsa, sonuçlar tam anlamıyla belirlenmiş olsa banka neden sonuç açıklamadan kaçınsın? Açıklanan sonuçlarda mülakata hak kazanamadığını gören arkadaşlar da canını sıkmasın. Ortada bir kesinlik yok. Uzmanlık 56-57 ile kapatacak bence bu aralarda puan bekleyen arkadaşlar mülakat için çalışmaya başlasın geç olmadan. Aksi olsa bile zararlı çıkmayız çalışmaktan zarar gelmez kimseye şu süreçte.
Hayırlı olsun kazanan arkadaşlara. Baraj epey düşmüş
-
aynen taban puan ilan edilmiş de kendi puanlarımızı göremiyoruz
-
İngden 19 doğru çok çok üzgünüm mülakata kalamadım bu yüzden...
-
@gretchen İngilizcede iptal edilen soru olmamış mı
-
Arkadaşlar geçen sene sınavı kazanamayanlara uzmanlık teklif ettiler bu sene de olabilir mi
-
58 puanla uzm yard hak kazandım herkese şimdiden hayırlı ugurlu olsun :))))
-
Olmadı. BT uzm yrd. gen 24/16, alan 31/39, yab 30/10 topl: 55,9