2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
-
Arkadaşlar hasta hasta yorum yapıp sinirlendirmeyin adamı, işim gücüm yok elendim diye yalan söyleyeceğim.
Sıralamam 1 müfettişlik 2 iç kontrol 3 uzmandı arkadaşlar, puan da 62 küsür yazıyordu. Ben de şaşırdım valla en azından uzmanlığın kesin gelmesi gerekiyordu bence. -
@donniebrasco hocam geçmiş olsun. Netleriniz gayet iyi şuan umudumu kaybettim sizin netleri görünce.
-
@donniebrasco biz de ona şaşırdık hocam zaten size yalan söylüyorsunuz demedik ki bu sınava göre netler gayet yeterli gibi duruyor bu netlerle ben kazanılır diye düşünmüştüm
-
@gerha hocam tepkim size değildi bir arkadaş yazmış onaydı gereksiz bir çoğul eki kullanmışım kusura bakmayın.
Acaba tercih sırasının bir anlamı yok muydu? Müfettişlikten elenince direk elenmiş mi sayıldım? Bu da olabilir.
Bu arada şu an ben de ulaşamıyorum sayfaya sadece bir kez görüntüleyebildim onda da sonuö böyleydi malesef. -
@donniebrasco bir yanlışlık var büyük ihtimalle hocam geçen yıl olduğu gibi. Sıkmayın canınızı. Elenme durumunuz müfettislik ya da kontrolörlük içindir.
-
@donniebrasco tercih sırası önemsiz olsaydı sadece bir tercih yapardık diye düşünüyorum ben öyle müfettişlik uzmanlık falan diye sıralatmazlardı ama bu netlerle uzmanlık bile gelmiyorsa baya yüksek kapattı demektir
-
Arkadaşlar ben sonucumu göremiyorum.
-
Şu an kimse göremiyor zaten
-
Resmen dejavu olduk geçen sene olan bu senede oluyor arkadaş
-
Sonucum yok
-
@gerha belki kıl payı gitti ya da belki de yanlışlık sonuçlarda da olabilir şu an sistemde sıkıntı var geçen sene üst üste iki kez açıklandı ilkinde kazanamadım sonucun ikincide kazandım olanlar oldu ya da tam tersi önce kazandı yazıp ertesi gün hak kazanamadınız ile karşılaşan oldu
-
Arkadaşlar geçen sene sisteme hiç girilemiyordu, bu sene ise bn sayfaya gayet rahat girdim, bu açıklanma olayı yanlış alarm olmasın
-
Tüm ümitlerim sifirlandi şuan
-
Sonuçlardan ziyade İstanbul Üniversitesi’nin sitesi bile çöktü şuan, açılmıyor.
-
@gerha hocam bunlardan her şey beklenir de uzmanlığın o kadar yüksek kapatacağını sanmıyorum, baraj var o bar bu var, ha giremediysem bari inşallah yüksek kapatmıştır da yeteri kadar arkadaş doldurur listeyi.
-
@donniebrasco benim beklediğim netler senin aldığın gibiydi demek ki ben de kalamadım
-
hocam belki bir ihtimal ilk sıraya uzmanlık yazan çok olmuştur müfettişlik kazanamam diye ilk tercih olunca yüksek aldılarsa siz girememişsinizdir bilemiyorum öyle de kaç kişi çıkar ki
yani belki müfettişlik ile uzmanlık sonuçları çok yakındır tercih meselesinden dolayı -
Nasıl bir tuhaflığın içine saplandık böyle anlamadım.
-
Arkadaşlar kusura bakmayın bilgidir paylaşayım dedim çok sıkmayın canınızı belli ki daha kesin bir şey de yok belki benimki de değişir
-
@donniebrasco Şunu açar mısın hocam, sonuçlar kesin değil mi