2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
-
@donniebrasco servis görevlisi grubunda bir arkadaş şöyle bir paylaşımda bulunmuş:”İk ile görüştüm.. üniversite ile ilgili bir durum dedi.. sonuçlara göz kırptınız artık açıklanır herhalde dedim..biz değil adaylar göz kırpmış dedi.. bugün açıklanma ihtimali var mı dedim yok dedi..ama artık uzun sürmez açıklanması dedi..”
-
@keynesinabv 5-10 kişi eğer doğruysa sonuçlarını görmüş kim kazandı kim kaybetti belli olmuş ve hala "bugün açıklanmıcak,cumaya kadar gelebilir" gibi cevaplar aldıkça altında bit yeniği aramadan yapamıyor insan
-
@maxmin dostum bir yandan diyorum ki acaba bizi mi yiyorlar kimisi sabah da birisi şu Facebook grubuna yazdı diyor sabahtan beri zaten bakıyorum hiç mi denk gelmez bana diğer yandan sınavla ilgili acaba bir spekülasyon mu yapılıyor ya da cidden Sınav sonuçlarıyla ilgili bir şeyler mi karıştırılıyor anlamış değilim.
-
Forumda benden başka görebilen yok heralde, kazanan duydunuz mu hiç uzmanlık veya müfettişlikten?
-
@donniebrasco uzmanlık grubundan kazanan kimseyi duymadım, sizin o puanla uzmanlık gelir bence
-
nereden bakıyorsunuz arkadaşlar ben niye göremiyorum
-
@yağmurgetiren henüz açıklanan birşey yok rahat olun.
-
@ricardo77 teşekkür ederim
-
Bugünde bitti
-
19 Aralık, ay sonu, sonuçların bir yanlışlık sonucu bazı kişilerce görüntülenmesi...
Bakalım bundan sonraki macerada bizi ne bekliyor? -
@friedrich-hayek Hocam söyleyim mi yarın da aciklanmaz cuma da. Biz lanet olsun ki mecbur giriyoruz diye kendilerini iyice nimetten saniyolar. burdaki adamlarin yarisindan cogu daha iyi yerleri hak ediyor da liyakat olmadigi icin milletin oyuncağına dönüyor. Itiraz edilen sorulardan da ses yok hangi sorulari iptal ettiniz desek kapi duvar. Her arandiginda siteyi takip et yok bugun geledebilir gelmeyedebilir. Ben Allah a havale ediyorum inşallah bizim bu yaşadıklarımızi birgün onlarda yaşar
-
@lessismore dediklerinize katılıyorum hocam. Sınava giren çok fazla aday var, o nedenle sınav 25 günde de 30 günde de hatta 40 günde de açıklanabilir sorun değil. Ama çıkıp birisi 19 Aralıkta açıklanacak deyip ay sonunda açıklanacak deyip kesin konuşuyor ve açıklanmıyorsa senin kurum olarak insanları aydınlatman gerekir. Diğer husus ise sınavın uygulanması. Sınav içeriğinin alışılmış bir banka sınavından oldukça uzak genel kültür, tarih sorularını içermesi ve sınavda tek bir vatandaşlık sorusunun yer almamasını da bir kenara koyuyorum. Ortada eksik sorulu kitapçıklar var, yarım yamalak basılmış sorular var, cevabı tartışmaya açık ve itiraz edilmiş onlarca soru var onlara dair bile bir açıklama yapmamak bir devlet iştirakine yakışmadı.
-
O netlere müfettişlik gelmez bu net ama uzmanlığı öttürür. Kazanamadınız yazısı müfetrişlik için sıralamanın bir önemi yok şöyle ki geçen senede iç kontrolörlük ile uzmanlığı sıralamaya koymuşlardı uzmanlığa yetipde iç kontrolere yetmeyeni (veya tam tersi) kazanamadınız demişler, sonra durumda tercih sıralamasındaki hata oluştuğu için ekranı kapatıp yeniden açıklamışlardı. Tahminen buna benzer bir hata oluştu o netlerle ben size uzmanlık hayırlı olsun derim anca açıklanınca gene konuşuruz hata düzeltilirse. Büyük ihtimal yarın veya cuma açıklancak artık fireyi verdiler açıkta linkde var hakkımızda hayırlısı olsun.
-
Alan 39 doğru yabancı dil 31 doğru gk gy 24 doğru puan: 62.323 tek tercih iç kontrolörlüktü olmadı
-
@casus6 Bir önceki alımda mı hocam
-
Arkadaşlar sınavdaki tercih mantığı nasıldı ki tam olarak ?
Örneğin puanı 65 olan bir aday müfettişliğin 70, iç kontrolörlüğün 66, uzmanlığın da 65 ile kapattığını kabul ettiğimizde, sırasıyla müfettişlik olmadı, iç kontrolörlük olmadı uzmanlığa yerleşmiş olmuyor mu ?
Yani her halükarda puanı 65 olan ama uzmanlığı 3.sıraya yazan kişi puanı 64 ama uzmanlığı 1.sıraya yazan birinden önde değil mi mantık olarak ? Öss tercih mantığı gibi düşüneceksek böyle olması gerekiyor ?
-
@nairu24 evet öyle zaten, tek mantıklı acıklama da bu, aksi mümkün olsa banka tercih olayını basvuru kılavuzunda acıklardı Ama 62 bile uzmanlıga yetmediyse 65 ile kapattı bnce
-
@nairu24 evet hocam tek farkın şöyle oluşacağını düşünüyorum 1.sıraya uzman yardımcısı yazan ancak puanı iç kontrolörlüğede yeten biri direk uzmanlık için çağırılıcaktır.
yani sen 66 yaptın öbürü 65 sen 3.sırayada yazsan seni alır önce uzmanlığa
-
Evet aksi bana da mantıksız geliyor zaten, umarım bu tercih olayından kaynaklanan bir yanlışlıklar olmaz sonuç açıklamada.
Ayrıca dediğiniz gibi 62 uzmanlık için yetmeyecekse enteresan bir tablo oluşmuş. Çünkü değişik ve kimsenin iyi geçti demediği bir sınavdı. Neyse artık açıklanınca belli olacak artık.
-
@maxmin Aynen öyle bir durumda dediğiniz gibi olur tabii ki.