2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
-
Arkadaşlar biraz analitik düşünün ya. Ilk 105 müfettiş ondan sonrası iç kontrol diye bir şey olabilir mi allah aşkına:). Tercih sırası boşuna o ilana konulmamış. Tercih sırasına göre ilk 105 teftiş için çağrılacak. Örnek vermek gerekirse, bir kişi 80 aldı ama ilk tercihi teftiş diğer taraftan 81 alan kişinin ilk tercihi ise uzman. Yard. diyelim, 80 puan alanın teftiş için öncelik hakkı olacaktır.
-
@serdarerdal Arkadaşın dediği gibi olacaktır. Tercihinde 1. sırada müfettişlik olan ilk 105 kişiyi çağıracaklardır. Aynı işlem diğerleri için de tekrar edecektir diye düşünüyorum. 90 puanın var ilk sıraya uzmanlık yazdıysan teftiş mülakatı beklemeyin beyler.
-
arkadaslar iş hukuku ile ilgili iyi bir pdf yi nerden bulabilirim? ya da pdf olaniniz var mi? ️
-
@şule facebookta neşet çalışkan paylaşmışti
-
@serdarerdal halkbank 2016 da serivis görevlisi 64 le kapatmış taban İstanbul için ama uzman yardımcılığı 52 diyorlar. Böyle mi gerçekten? Hangisinin taban puanı düşüktür sence ? Bir de uzman yardımcılığında yarısını yapma şartı var. Sence hangi sınava girmek mantıklı barajı geçebilmek için?
-
@amorro-robinson linki paylaşabilir misiniz?
-
@yucuklu_sumurta su durumda servis görevlisi daha mantıklı cünkü uzman alımı baya az gecen yıla göre ve cok il vardı ondan dolayı o kadar düşük ,, gecen yılla bu yılın uzman puanlarını kıyaslamak yanlıs olur
-
@yucuklu_sumurta halkbank servis alimi yapmadiki 2016da
-
Benim yds puanım var ama d seviyesi herhangi bir avantaj sağlar mı hocam?
-
@zenginmemur uzmanlık için uygun görmediklerine teklif ettiler
-
@fablo evet o sekilde oldu taban puan falan bunlar servis gorevlisyle ilgili degil bir tek 2014 yilindaki taban puanlar var.
-
@yucuklu_sumurta Eğer ingilizce ve alan ile ilgili sıkıntı yaşayabileceğini düşünüyorsan servis görevlisini tercih et derim riski minimize etmiş olursun çünkü servis görevlisi için dil bazında baraj yok. Diğer soruna gelince, uzman yardımcılığı puaninin servis görevlisinden düşük olmasi konusunda bir bilgim yok. Şunu da kesinlikle dikkate almak lazım; istanbul üniv'in hazırlayacağı soru kalitesi bir tik daha yukarıda olacaktır dolayısıyla geçen yıl ile karşılaştırma sakıncalı olabilir.
-
-
@serdarerdal ve @fablo son bişey sorcaktım Uzman yardımcılığında Genel Yetenek Genel
Kültür, Alan Bilgisi ve Yabancı Dil bölümlerinin her birinden bölüm bazında sorulacak soruların en az yarısını
doğru olarak cevaplandıran diyor yani sadece ingilizcede değil alanda da 50 sorunun 25 ini fln doğru cevaplama şartı var değil mi genelş külür-genel yetenekte de keza? -
@yucuklu_sumurta aynen öyle hocam her birinden yarısını gecicez alandan ingden gkgy den
-
@fablo alana nerden çalışmalıyım sence temelim iyi değil pek çözümlü sorulara mı bakayım yoksa tek tek konu mu çalışayım kaynak kitap vs önerebilirmisin acaba?
-
Arkadaşlar bir de uzman yardımcılığı pozisyonu için şunu belirtmekte fayda var; alınacak olan kişiler genel müdürlük bünyesinde görevlendirecek. Yani Mali analiz, proje finansmani, hazine vb gibi birimler ki çok önemli departmanlardır bunlar. Ben gerçekten finans alanında kariyer yapmak istiyorum diyenler mutlaka uzman yardımcılığı'na yoğunlaşın. Ilerde alacağınız CFA gibi uluslararası sertifikalar ile sektörde çok farklı yerlere gelme şansınız vardır.
-
@serdarerdal uzman yardımcılarının hepsi mi genel müdürlükte görevlendirilecek?
-
@serdarerdal çünkü şube de yazıyor o yüzden sordum
-
@ziyaretci000 merhaba 2016 bt çıkmış soruları bulabildiniz mi acaba ?