2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
-
@tkys geçen yıl ağırlık şube alındı, bu yıl alınacakların çoğu genel müdürlük olacaktır diye düşünüyorum.
-
@amorro-robinson teşekkür ederim
-
Arkadaşlar başvuru sayfasında Maliye bölümünde Kamu Maliyesi konusu diyor. Bu bütçe mi oluyor yoksa başka bir konu mu?
-
@bluephantom hocam kamu maliyesi kapsar her seyi kamu geliri kamu gideri butce politikalar
-
Arkadaşlar genel kültür konusunda soru bankası olarak kaynak tavsiyeniz nedir?
-
arkadaşlar müfettişlikten elenenlere kesin uzmanlık teklif edeliyor mu ve bu teklifi kabul edersek genelde hangi birimlerde çalıştırıyorlar şube mi genel müdürlük mü ?
-
@ddoa o zaman nıye mıllet servıs gorevlısıne basvursun herkes dener sansını nasılsa olmazsa yıne servıs teklıf edılecek...
-
@muzlusut dogru yanlisi götürüyor mu burda da
-
Arkadaşlar ben parayı yatırdım şifrem geldi ancak şuan başvuru yapamıyorum yarın yapsam sorun olur mu?
-
@kazm yalnız uzmanlık mülakatından elenenlere servis teklifi yapıldığı zaman servis görevlisi alımı yapılmamış. Ben bu sene öyle bir şey olacağını sanmıyorum. Zaten ihtiyaç olduğu kadar servis görevlisi alacak.
-
@lessismore O halde Maliye Politikasını da kapsar Kamu Maliyesi. Neden ayrıyetten belirtilmiş maliye bölümünde?
-
@ddoa dostum dedigin sey su sekilde oluyordu: sadece müfettiş ilani verdigi zaman basari sirasina göre veya mufettislikten elenenkere uzmanlik veya servis teklifi gidiyodu. Bu sene farkli bi yontem uygulanıyor. Her kadrodan alim var hatta oncelik sirasi bile yaptirmislar. Bu durumda birinden elenene digeri teklif edilmez diye düşünüyorum
-
@aylakkafam niye sorun olsun daha devam ediyo basvurular
-
@bluephantom Hocam ilanı henüz incelemedim. Kamu maliyesi deyince bunlar geldi aklima. Yine de insanları yanlis yönlendirmek istemem kardesim
-
@amorro-robinson benim facebook yok hocaam neyse kısmet değilmiş
-
SERVİS GÖREVLİSİ İÇİN GİRECEK ARKADAŞLAR " SERVİS GÖREVLİSİ " ADI ALTINDA BİR BAŞLIK MI YAPSAK.DAHA VERİMLİ OLURUZ DİYE DÜŞÜNÜYORUM.
-
Dostum, geçen sene de uzman + müfettişlik için ayrı ayrı ilana çıkıldı ve müfettişlik mülakatından elenenlere uzmanlık teklifi yapıldı. Bu sene de böyle olur mu olmaz mı kesin bir şey söylenemez çünkü banka üst yönetimi tamamiyle değişti.
-
@şule öyle bir başlık var zaten hocam
-
Arkadaşlar şimdi Halkbank müfettişliği ile Vakıf veya İş Bankası müfettişliği arasında maaşından,turne sürelerinden yan haklarına kadar ne farklılıklar olduğunu duyan bilen var mıdır aranızda?
-
mülakata 3 katı mı çağırıyorlar arkadaşlar ???