2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
-
@muzlusut BT Müfettişliğe başvurucam inşallah hocam. Hayırlıysa olsun. Teşekkürler.
-
Arkadaşlar başvuruda "Yüklemeye çalıştığınız resim dosyasının eni ve boyu, izin verilen maksimum en ve boy uzunluklarını aşıyor." diye hata veriyor ama olması gereken en ve boy uzunlukları yazmıyor. Bu sorunla karşılaşan oldu mu?
-
Soruları hangi kurum hazırlayacak? Ben BT'den başvurmayı düşünüyorum ama gerçi hepsi aynı kurumdur herhalde..
-
@rmazandavulcusu sizede hayirli olsun. Bt mufettisleri normal mufettislerden fazla kazaniyor bu arada
-
@muzlusut ne kadar hocam
-
@rmazandavulcusu teftişçilerden 1500 2000 kadar fazla
-
@muzlusut neden ki
-
@muzlusut bilgi kesin mi? Bu arada Bilgi Müfettişi mi yoksa Uzman Yardımcısı mı? Uzman yardımcısıysa o zaman gerçekten düşündürücü!
-
@bluephantom düşündürücü olan kısmı nedir Hocam?
-
Arkadaslar servise basvuracagim.fakat il problemi var orada ikamet ilini mi secmek zorundasin?
-
@duranvarlık 2014 servis ilanında şöyle bir ibare var "Mülakat sonrası başarılı bulunarak işe başlatılacak adaylar sadece seçtikleri ilde
çalışacak olup, başka bir ile tayinleri 5 yıl süreyle mümkün olmayacaktır. " 2017 için durum ne isterseniz ik dan bilgi alın . -
@duranvarlık arkadaşlar bu konu herkes için farklıdır herkesin kendine has durumları olabilir. Mülakata kaldığınız takdirde durumunuzu mantıklı bir şekilde açıkladığınızda ikameti tercih edin illa durumu ortadan kalkacaktır. Hayatınızı ne şekilde planlamak istiyorsanız il tercihinizi ona göre yapın benim şahsi fikrim. Ama şu olabilir; istanbul için en basitinden çok tercih edilmez ilk başta başlarım sonra nasılsa kaçarım gibi bir izlenim uyandırmamak açısından komisyon karşısında sağlam durmak ve istanbul tercihinizi temellendirmeniz lazımdır
-
@bluephantom bilisim alani uzman yard 60 kisi teftis 10 kisi bankacilik teftis 35 kisi sadece bu rakamsal veriler bile bt teftisin banka icin cok daha onemli bi gorev ustlendigini gosteriyor. Bilisimci misiniz ? Bilisim uzman yard. Kotu degil ki boyle kurumlarin onu acik burda calisirken baskayerlere artisinizi alip transfer olursunuz zaten endise etmeyin
-
@berceste guy da da ayni sart var. Bir cok meslekte var lakin bunlar esnektr korkmayin
-
@piraye yas problemin yoksa bt uzman yard. Gir derim.. en son halk bt yine boyle bi ilan verip geriden 300kisiyi aramisti. Kurumun icinde sonra yine teftisi degerlendirebilirsin rahatca
-
@piraye Genelde maaş çalıştığınız bölümün bilişim olup olmadığından ziyade pozisyon olarak(müfettiş yard. uzman yard.) olarak fark eder. O yüzden bir uzman yardımcısının temel olarak müfettiş yardımcısından yüksek alması şaşırtıcı.
-
@muzlusut ona bakarsınız İç Kontorlör Yard. na 25 kişi alınıyor. Müfettiş Yard.'dan daha mı az prestijli? Yürüttüğünüz mantık yanlış.
-
@bluephantom genel olarak yapilanma olarakta azlar. . Ic kontroler de en az mufettis kadar muhim banka icin. Bankacilik tarafi ayrii is bt tarafa ayri is. Bunu hem maastan hemde hiyerarsi siralamalarindan anlarsiz.
-
@muzlusut BT Müfettişlik ve Uzmanlık elbetteki farklı alanlar. Ancak Müfettişlik İç Kontrolörlüğe göre daha öndedir. Aralarında da maaş ve prestij farkı vardır. Kontrolörlüğe önemsiz demedim. Elbetteki önemli ancak müfettişlik daha ön planda. Sadece alınmak istenen eleman sayısına bakarak şu departman önemli demek doğru değil. Onu belirtmek istedim.
-
@bluephantom ok.