2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
-
Dostlar bu istanbul üni.aöf”nin soru tipleriyle ilgili, nasıl soru tiplerini sevdiğine dair, ayrıntı mı seviyor daha yüzeysel mi soruyor, daha konuların mantığına dayalı soruları mı seviyor yoksa direk ezber bilgi mi soruyor veya bunların test içindeki ağırlığı nasıl. İstanbul aöf”de okuyan veya malümatı olan var mı bunlarla ilgili bizde ona göre bi çalışma yolu izleyelim.
-
Arkadaşlar, muhtemel sevk tarihi mi, erteleme bitim tarihi mi?
-
Canlar, SPK belgesi müfettiş yardımcısı için tazminat faydası sağlıyor mu? Sağlıyorsa hangi SPK belgesi ( İleri Düzey Numarası) işimize yarar?
-
Geçen yılki uzman yardımcılığı sınavında 56 almama rağmen şehir tercihimden dolayı mülakata kalamamıştım. İngilizce barajını 32/60 yaparak geçmiştim. Bu sefer ingilizce soru sayısının 40'a düşmesi barajı geçebilir miyim diye düşünmeye itiyor beni. kpss p48 puanım 80. Servis görevlisi sınavına girmem daha mı mantıklı olur öneride bulunabilecek var mı?
-
@iyimser16 hocam ist üni aöf.ye genelde ayrıntı soruyor. forumlarda aöf hakkında öyle yazıyor. zaten eleme sınavı. atatürk üni aöf gibi sorulmayacağına eminim.
-
@zeyno5454 hımmm öyle olmasına sevindim inş ayrıntıların dozunda sorulduğu kaliteli hatta birazda zor bi sınav olması. İngilizcede ve alanda gerçekten emek veren emeğinin karşılığını alsın.
-
@bluephantom sağlar
-
SİZCE BU YIL TEKRAR BARAJ DUSER MI? INGILZCE BARAJINI GECEN YIL KALDIRMISLARDI..
-
@duranvarlık düşmesi cok cok zor cunku gecen sene ingilizcesi olan olmayan herkes ayni uzmanlik sinavina girdi bu sene ingilizcesi olmayan arkadaslar direk servis gorevlisine basvurdu yani ingilizcesi olan arkadaslar ya uzmanlik ya teftise basvurur ondan baraji düsürme gibi bir ihtimal olacagini hic sanmiyorum
-
Teftise gecen senelere kiyasla kac basvuru olur arkadaşlar tahmin var mi
-
@Shady1 1. Gruba basvuru yapanların en az yuzde 60 ı müfettişlik kontr uzmn şeklinde sıralama yapar cunku gecen sene ing den korkanlar nedeniyle basvuru müfettişliğe azdı ama bnda sınav sekli aynı gecen seneyle o yuzden cogu kişi teftişi dener özellikle gecen sene uzmnlıgı kazanan çogu kişi
-
gençler uzman yardımcılığı için il tercihi falan yapmıyoruz dimi? herkes il muhabbeti yapıyo benim basvurumda il tercihi falan yoktuda kafam takıldı
-
Canlar, bankaya girdikten sonra ne kadar süreden önce çıkarsak tazminat talep ediyorlar?
-
@bluephantom 5sene diye biliyorum ama sozlesmede ne yazarsa o
-
@bluephantom hocam öyle bişey mi var ben yok diye duymuştum kesin bilgi sahibi olanlar varsa paylaşabilir mi
-
@can hocam ben acıkcası hala sıralmanın anlamsız oldugunu düşünüyorum yani 1. Sıraya ne yazdıysak ondan sıralamaya giricez ya da giremiycez ,, mesela 1 e müfettişlik secmenin ne artısı var ne eksisi var bilginiz var mi
-
@fablo hocam öyle olsa sıralama yapmanı hiç istemezlerdi senden direk 3 ü için olcak şekilde sınava girerdin , bence banka kişinin isteğinide görmek istiyor mülakata kalanlar için bu sıralamalar karşılarına çıkıcaktır diye düşünüyorum. Yerleştirme tercihi gibi 1.sıraya yazanlar öncelikli orası için öncelikli vb şekiller uygulanabilir
-
@maxmin anladım hocam sizde doğru diyosunuz
-
@fablo hocam aynı üniv tercihleri gibi düşünebilirsin eger sen kendine güveniyosan yada kpss 85 küsür bir puanın varsa neden kendine yazık edesin ki teftiş iç kontr uzmnlık sıralarsın sonucta herkese aynı kitapcık gelecek özetle ilk tercihi teftiş olanlardan en basarılı 105 sıralancak ve sen bu sıralamada 106. Oldun diye sana bye bye demiyecek sistem 2. Tercihin ne iç kont meselabu sefer iç kontr sıralamasına kalan havuzdan ilk 75 için şansın olcak ben 1. Sıraya iç kont yazsam bile. bu sıraya da mı giremedin bu sefer kalan insanlarla uzmanlık secenler havuzuna gıreceksin. Ben 60 aldım diye sırf 3. Sıraya uzmanlık yazan 75 puanlı bırını eleyemeyecegım. Özetle banka yüksek puanı olanı harcamam diyor ( teftiş iç kont uzmn sırası için)
bnce mantık bu hocam -
@can cok iyi anladım hocam zaten bende böyle olması gerektigini düşünüyorum ancak bi kusku olmuyor degildi içimde gecen yılda biraz karıstı sistem doğrusu bence bu sizin söylediginiz