2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
-
@kurumsinavi valla kardeşim bn gözattım ama bulamadım sanırım yayınlamıyorlar soruları ama forum sitelerinden bi öğrenci yorumlara bakalım. Ama adı istanbul üniversitesi olduğu için kolay bi sınav bekliyorum ben ama inş kaliteli bi sınav olur. Bi önceki iletide bahsettiğin konular içinde bitane kpss işletme kitabı bul kendine kardeşim dediğin bütün konular var.
-
@iyimser16 auzef forum diye bir forum var. Orda 3-5 soru koymuşlar çıkmış diye ama bana daha çok kendileri hazırlamış gibi geldi.
-
Merhaba arkadaşlar ben parayı yatırdım ama şifre gelmedi daha yarım saat oluyor aslında ama ne kadar sürüyor şifrenin gelmesi? Hemen mi geliyor ya da ona göre bankaya gideyim tekrardan
-
@apocoban28 3 saat icinde gelmisti benimkisi
-
https://yadi.sk/d/AcGF8GvJ3PSn2K @Elinor-Ostrom arkadaşımız bana yollamış sağolsun, halkbankın sınavlarının soruları linkte vAr gözatmak isteyen dostlar baksın.
-
Arkadaşlar bişey sormak istiyorum sıralama yaparken başa müfettiş yazdıgımuzda alım sayısı az olduğu için şansımız düşecekmi yoksa müfettişlik mülakatından elenenleri uzmanlığa mı alıyolar
-
ARKADASLAR MÜFETTİŞLİK VE UZMANLIKTA TAYİN HAKKIMIZ OLUYORMU ?? VE TURNELERİ NE KADAR OLUYOR ACABA BENİM İÇİN ÖOK ÖNEMLİ BİLGİSİ OLAN CEVAPLASIN LÜTFEN
-
Istanbul uzm yard ne kadar kazanio net bilgisi olan? Ist tazminati var mi?
-
@furkanaslan Uzmanlikta 2 yil sonra sadece eş durumu dolayisiyla tayin istenebiliyor. Onun haricinde 5 yildan once tayin hakkı bulunmuyor.
-
Arkadaşlar şifre geldi ancak şifreyi girdikten sonra sayfada sadece anasayfa var başvuru aşaması kısmını bulamıyorum yardımcı olacak var mi benim gibi bir hata da yaşayan ?
-
ARKADAŞLAR BENDE BAŞVURU YAPTIM SERVİS GÖREVLİSİ İÇİN.
AŞAĞIDAKİ FACEBOOK SAYFASINDA ÇIKMIŞ SORULARIN PAYLAŞIMI YAPILMAKTA.
SİZDE ORADAN AYRINTILI BİLGİLERE ULAŞABİLİRSİNİZ.
-
@kg17 açılan sayfanın üst sol köşesinde birkaç çizgiyle gösterilen seçenek menüsü var oraya tıkladınız mı? Oraya tıklayınca seçeneklerden biri başvuru olarak karşınıza geliyor. Eğer o da olmazsa istanbul üniversitesinin e-posta adresi ve telefonu verilmiş ilan metninde onlarla iletişime geçin isterseniz.
-
@W-S-Jevons hocam peki müfettişliktede aynı kriter geçerlimi 2 yıl sonra evlilik sebebiyle yer değiştirilebiliyormu bu bilgi çok önemli benim için eminmisiniz
-
Bu ileti silindi! -
Sınav ücret yatırma 14 Kasım mesai bitimine kadar uzatıldı.
-
@boşluk çok teşekkür ederim telefondan girdiğim için beyazliktan görünmüyordu
-
Arkadaşlar merhaba,
Güvenlik sorusturmasi, arşiv arastirmasi yapiliyo mu kamu bankalarinca bilen var mi ? -
@furkanaslan kardeş muf. Icin 2 calisma yeri var ist ve ankara. Anladigim kadariyla bu ilan istanbul icin yapılıyor. Ayrica senenin 10 ayı turnede oluyosun zaten. Senin olayın tam olarak nedir bilmiyorum da normal sartlar altinda tayin meselesi kriterleri tüm personel icin belirttigim sekildedir.
-
@reckless yapılıyor.
-
@ivme baslangic olarak 12 maas normal, + 4 maas ikramiye + ist tazminati = Aylik ortalamasi 3.100 civarini buluyor.
(300 tl civarinda aylik yemek karti haric.)- Sene 2 maaş temettü hakkin oluyor. Zam vs. Derken X TL artiyor. Rakamlar cok degisken o yuzden net bir sey yazamaz kimse.