2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
-
Açıkçası geçen sene de böyle uzun sürede açıklanmıştı. Haftaya ancak açıklanır
-
@deschain aynen ve bircok baraj hesabı yapıldı
-
@fablo Şahsen %50 baraj sıkıntım olacağını sanmıyorum ama 60 puan sıkıntı olabilir. Bilmiyorum ne olacak durum.
-
@deschain aynen bende öyle hocam bekliyoruz
-
twiter da #iibfye10binuzmanmufettiskadrosu kampanya var müsait olanlar yrd cı olsun lütfen
-
@deschain hocam sen ingilizceden fulllersin zaten her türlü gecersin
-
@lessismore Yok ya fulleyemem illa 2-3 yanlış gelir. Kontrol etmeme rağmen.
-
@deschain Hatırladığın cevapları yazar mısın
-
@esra-uz Fazla hatırladığım yok açıkçası. Where, each other, supervise. Cloze-testte must be vardı sanırım.
-
@deschain teşekkür ederim
-
Arkadaşlar yeni yılımız kutlu olsun. İnşallah yeni yıl önce sağlık ve mutluluk sonra da hayırlı bir iş getirir hepimize
-
Sanki bu sınav hiç olmamış gibi...
Dava açsak kazanır miyiz resmen seneye aciklayacaklar -
Vaaay vaay sınav cuma günü açıklanacaktıda yeni yıla yeni bi heyacanla mutlulukla girecektik;( yine kaldı tüm umutlar 2018”e ondan da pek umudum yok ama
-
@iyimser16 bize mutluluk haram kardeşim sende su nick i pessimiststyle13 diye değiştir artık
-
Pzt acıklanma ihtimali sizce nedir arkadaşlar? Resmi tatil ama olabilir demişler
-
@fablo yarın açıklanır
-
Arkadaslar cumadan once açıklanması diye tahmin ediyorum
-
@pluton yaa çok güldüm
-
Yarın buralar canlanır
-
arkadaşlar ingilizceden yana sıkıntım yok ancak alanda sorun yaşıyorum halkta müloya kalsam da kalmasam da vakıfa başvuracağım malum referans olmayınca kazanmak da zor müloyu. maliyeden yana sıkıntım yok ama hukuk ve iktisat için nasıl çalışayım beni aydınlatın.(kadın değilim lütfen tanışma mesajı atmayın hemcinslerim )