2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
-
Kefalet nitelikli yazili sekilde alim hakki resmi yazili sekilde yapiliyormuş konsensustan baktim
-
@pied cidden böyleyse sınavın iptal edilmesi gerekir ya da söz konusu kişilere tazminatli geri ödeme vs
Cidden çok saçma ya kaç senedir sınav yapılıyir oturmuş bir sistem bulamıyorla. Osym ye şükrettirecekler neredeyse -
@dellafeu hocam urartu tuspa yok muydu şıklarda
-
ben istanbul üni yl yapıyorum o hocalardan anca bu sorular olur.İnsan bir kpss denemesine,çıkmış sorulara bakar
-
twit atılabilir
-
@falanfilan dostlar yalnız cidden bi mail kampanyası yapsak mı ki çünkü çok insan mağdur oldu bu saçma sınavdan, en azından tepkimizi görsünler
-
@dellafeu, içinde söyledi: 2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
@lex-fori Onu sınavdan sonra hocaya sordum ; cevabın doğru Icra iflasmis. Ben de 3ünü özel diye biliyordum ama icra iflas tartışmalıymış. Getirip tartismali seyi cevap kabul ediyorlar iste
Bu soru yanlis bence iptal edilmeli . Medeni ticaret ve icra iflas ozel hukuk arkadas
-
@deschain İngilizceye hangi kaynakları kullanıp nasıl çalıştınız hocam?
-
@jakuppp alacağın devri yaparak yanlış yaptım o zaman.
-
Yönetimin ikiz fonksiyonlari
Cevap: planlama ve denetim -
@iyimser16 ben şimdi sorular yayınlanacak mi diye mesaj attım, bu konuyu da mağdur olmadığım halde yazacaktım ama dikkate alıp cevap verirler miydi bilmiyorum. Bu sorun sınavla ilgili belirsizlik yaratacak mi yazacaktım vazgeçtim.
İlanda 13 Aralık a kadar sınavla ilgili itirazlar için mail atılabilir diyor. 3 gün içinde konuya açıklık getirirlerse iyi olur. Çok saçma gerçekten. Geleceğin müfettişine belki de farkli kitapçık dağıtıldı. Bunun yüzünden hakkı elinden alınmamalı.
-
@gundalko iç güdüsel işaretlemiştim. Çok sevindim doğru olduğuna
-
@gretchen Ben de öyle yaptım esaslı kelimesi daha ciddi geldi ki öyle olmalı çünkü kısmı süreli sözleşme sürekli yapılarak tazminat birikmesi önlenebilir işveren tarafından.1 soru 1 sorudur
-
@bluephantom Sınav için çalışmadım hocam ingilizceye. Dil belgeleri için mi soruyorsunuz?
-
Çoğrafyada enlemle ilgili bi soru vardı onu hatırlayan var mı?
-
Düü@Deschain hocam ingilizceden hatırladıklarınızı
-
@iyimser16 çizgisel hız sorusunu diosunuz sanırım hocam.Yerkürenin şekli yapmıştım
-
İngilizce de even though vardı sanırım, where vardı kelime sorusunda, each other vardı. Give up vardı ama soru hatalıydı bence. Involve with vardı.
-
@deschain hocam calisanlari baska pozisyonlarda degerlendiriyolarin önünde be olacakti, bir de ben what yapmistim ne yasadiklarinin onemi yok gibi ama where yapip silerek
-
@lessismore where yaptım ben ama what da olurmus yani ikiside suan cok uygun geldi