2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
-
@hayallervmy 1997 asya krizi olmalı.
-
Abd osmanlı anlaşması diye soruyodu diye hatırlıyorum. Abd ve osmanlı arasında 1795 te böyle bir antlaşma olmuş. O sıra tahtta 4. Mustafa var. Cevap 4. Mustafa olmalı.
-
Yok mu tahmin uzmanlık için
-
@fablo ben geçen seneki gibi olabileceğini düşünüyorum. İngilizceden çok insanın canı yanacak. Herkrsin hakkında hayırlısı olur umarım.
-
Dostlar çoğrafyada harita sorusunu hatırlayan var mı? Bn sanki 38 li bişey yaptım gbi hatırlıyorum, bide türkçede durumlar nasıl
-
@iyimser16 7.6×50.000 sonucuda kmye cevirince 3.8 km yapiyo 3.8yaptim ama emin degilim
-
@gundalko hukuk hocasına sordum taşınmaz rehni cevap.
-
@rwaec inglizce gerçekten kolay degildi doğru diyosunuz hocam
-
@fablo barajları geçen kazanır bnce max 62-63 olur bnce, bn ingilizce veya alanı iyi yapmama rağmen gkgy de patladım mesala, keza ingilizceden de patlayan çok olur, hukuk sorularının kazıklığı alan doğrularını aşağıya çeker, ayrıca iktisat bencede çok kalitesizdi 5-6 tane kitleyecek soru vardı.
-
@keynesinabv ciddimisin hocam bak bu habere çok sevindim, 5/6 soru gkgy den salladım özellikle matematikte hepsini b şıkkı yaptım, 2 tanesi tutsa ne güzel olur
-
@iyimser16 aynen dostum tarihi özellikle bilinçli yaptığım 10 soruda 4-5tir saçmaydı. Aynı durumdayım.
-
Ingilizce gecen seneye göre baya farketmis sanirim
-
@iyimser16 hocam ben de barajı geçenin uzmanlık için şansının olacağını düşünüyorum fakat muf ve iç kon de kacta kapatacağı önemli oralara giremeyen yüksek puanlılar uzmanlığa cagrilirsa biraz daha yüksek kapatabilir ki çoğu kişi sıralamasını müf-iç kon-uzmanlik olarak yapti
-
@keynesinabv. Hocana hangisi tapuya tescil edilerek kurulur diye sorduysan tasinmaz rehni demistir tabi
-
Sınav bence de dengesiz bir sınavdı fakat geçen sene ki sınav düşünülünce kalitenin arttığı bariz belli. Yds puanım: 86,25 Yökdil: 97.500, o yüzden ingilizce bana çok kolay gelmiş olabilir. Alanda hukuk da zorlandım, gy-gk de ise gk zordu bence.
-
@keynesinabv sorunun cevabi mecra hakki olacak. Mecra hakki noterden sozlesmeyle de kurulabiliyormus sartlarina gore tabi
-
@rwaec gecen sene ne olmustu hocam? İng den barajin dusurulme durumu var mi?
-
Matematikte kesir sorusunu -1/6 yaptım, köklü ifade sorusunu kök2+1 yaptım, yaş problemini ne yaptım hatırlamıyorum hatırlayan yardım etsin, türkçede noktalama işaretlerinde (:) ile (;) olan arasında kaldım ilk b,c,d,e şıkları (:) ile başladığından (:) yaptım, yazım kuralını 2014”te yaptım diğer şıklarda bi tarih verilmişti(2008”de gibi) mimarsinan sorusunu yanlış yapmışım:( çoğrafyada buzul sorusunu doğu karadeniz yaptım, enerji kaynaklarıyla ilgili bi soru vardı onu hatırlayan bi el atsın, bi sorunun cvbı betimlemeydi,bi dolaylı mı dolaysız bi vergi diodu bn kurumlar vergisi yaptım, x-y/2=z/6 vs vs bi soru vardı ben x=24 yaptım onu hatırlayan yazarsa çok sevinirim. İngilizcede bi supervise işaretledim, bi involve with yaptım, by the time”ın arkasından gelen tense vardı had v3 lü bişey yaptım ama net hatırlamıyorum.
-
@iyimser16 köklü sorunun cevabı kök3tü. Yaş problemi 4 sene oncesi oluyordu galiba anne 44 cocuk 11 yasinda oluyordu. Buzulu ben de d.karadeniz yaptim. Kesirli soru -1/6 doğru. O betimlemeli soruda hangisini kullanmistir diye soruyordu; namik kemal ve samipasazade isimlerini kullanip ornek vermis; ornekleme olmadigi icin tanik gösterme yaptim ben ama emin degilim ondan. Hangi baskent dogru sorusu lidya-sardes yaptim. Dolayli vergi sorusu ötv ve kdv idi. O buldugun 24 x degil y idi sanirim. X = 42 gibi bisey cikiyordu.
-
@iyimser16 Yaş problemi "4" yıl önce anne çocuğun yaşının 4 katıydı sanırım.4 yıl önce anne 44 çocuk 11 yaşında buldum.