Bir Kitap da Sen Al.
-
@hü-sbky aynen ben de puzzle aldım kardeşim aynı şeyler yığılmasın bi de
-
@nefiseok boyu 1.65 dostum
-
@hü-sbky https://www.lsvdukkan.com/tekstil-ueruenleri/1192-cok-amacli-baykus-yastik.html bak böyle bişey alabilirsin
-
@maliyeciniz bende buradan bakiyordum hemde paramiz diger turlu hayirli yere gitsin her ikiside diye ama bulamadim bir fikir ya cok uzgunum
-
@maliyeciniz bunlar çok iyiymiş
-
@by123 dostum salı gününe kadar zamanımız var acele etme illaki bütçene uygun birşeyler buluruz
-
@by123 E gösterdim ya işte alın bunu kızçemiz bayılır bence yani ben bile bakınca içim gitti:)
-
@priss ben bu losev sayfasindn almak istiyorum hocam inceleyecegim paramiz hemde kuruma Yardim da olur diye bulcagim insallah.
-
@maliyeciniz arkdasa gostermissiniz ya onune gecmemek icin bir sey demek istemedim
-
@by123 hımmm tamam:) başka bişey bulursan yardımcı olurum o zaman
-
@maliyeciniz çok hoşmuş bunlar da=) tamamdır o zaman ben böyle bişey bakayım
-
@by123 aslında bu yavrumuz adına '' http://www.tema.org.tr/folders/14966/categorial1images/58/NedensizSertifika_559X794_1.png ''şu şekilde bir fidan bağışı yapıp sertifikayı da hediye edebilirsiniz.Bu fidana bir isim koyup hastaneden çıkınca fidanını görmeye gidebileceği şeklinde bir kart yazabilirsiniz.Çok ütopik gelmezse,seçenek de bulamazsanız değerlendirebilirsiniz:)
-
@maliyeciniz supersinizz yaaa bence cok guzel bir oneri ben yerine getiririm hemen @Priss de uygun gorurse
-
@by123 est. Uygun görmek ne demek. Hoş olur bence de bir de not yazarsınız artık senin bir ağacın var iyileştiğinde hep birlikte yanına gideriz gibisinden
-
@priss bunu yapayim ben bes is gununde gidiyrmus sertifikalar sorun olur mu peki saliya yetismezse
-
@by123 hayır sorun olmaz. Zaten herkes salı günü öğleden önce verecek kargoya. Yakın yerler çarşambaya ulaşır eline uzak yerler de Perşembe ya da cumaya ulaşır siz de ona göre ayarlayabilirsiniz
-
@priss tamam tesekkur ederim bunu yarin o zaman yapacagim.
-
@by123 Allah razı olsun.
-
@priss sagolun sizden de hocam cumlemizden.
-
Dostlar sizce kupa kargoda kirilir mi?