Bir Kitap da Sen Al.
-
@kismetnasip
Canm yine ne güzel anlatmissin, guzel kalplim -
merhabalar
böyle bir çalışmadan ötürü sizlere çok teşekkür ederim
burada bir çocuğu sevindirmek onu mutlu etmek için çaba harcayan kişileri görmek çok güzel...
ben de öyle bir süreçten geçtim kardeşim rahatsızdi
onu ziyarete gittiğimde beni etkileyen bir şeyle karşılaştımkadının biri elleriyle bereler örmüş renk renk çeşit çeşit
hemşirelere verdi ve ardından-kizim bunları alın saçları dökülünce üşümesin yavrucaklarim başları
dedi ve gitti
hastaneden çıkınca kardeşim bunu bana hemşire abla verdi diyince
o kadın canlandı gözümde
iyi ki güzel yürekli insanlar var iyi ki varsınızben ve kardeşim bere atkı fular gondermek istiyorum izninizle
https ://www.belkidesensin.org/
-
@Priss Hocam ben yeni gördüm arkadaşlar bir çok şeyi almış zaten benim de aklıma. Nacizane bir fikir geldi her çocuk çikolata sever bende eglenceli güzel bir çikolata kutusu yapmak istiyorum uygun olursa.
-
@atiba şeker kanser hücrelerini çoğalttığı için çikolata zararlı olur ki zaten doktor muhakkak belirtmiştir bunu kardeşim.
-
@maliyeciniz O zaman yeni bir fikir buluruz sagolasin
-
@memorist Değerli dostum yazdıkların için çok teşekkür ederiz. Seni de listeye ekliyorum. Selametle.
-
@atiba Daha zamanımız var dostum yeni şeyler illaki gelir aklımıza hiç olmadı kitap bile olur ama kitap sayımız şuan yeteri kadar fazla
-
@atiba bence bu organik oyuncak bebekler,peluş ayıcıklar falan var o tarz bişey alabilirsin.Kız çocukları 80 yaşına da gelse asla hayır demez peluşa Hatta bir de şunu belirteyim lösevdükkan var netten oraya bir bakın bu tarz şeyler var eğer beğenirseniz ordan aldığınızda hem löseve destek olursunuz hem de bu kardeşimize
-
@maliyeciniz Bende aslında ilk peluş gibi bisey düşündüm ama hastane ortamı ya ne bileyim almazlar mi diye düşündüm
-
@priss Aynen bulunur Allahin izniyle
-
@atiba evet tüylüler zararlı zaten de bu bambu tarzı,ya da amugurimi dedikleri organik ipten yapılan örgü bebekler tamamen sağlıklı.Alternatif bulamazsanız aklınızda olsun.Kolay gelsin
-
@maliyeciniz tamamdır sagolasin
-
@priss Merhaba bende naçizane dile getiremediği,paylaşamadığı duyguları belki karalar diye bir defter almak istiyorum.Listeye eklerseniz sevinirim
-
@Priss dostum ailevi durumları nasıl bu kardeşimizin maddi yönden ? Kıyafet almayı düşündüm çünkü aklıma gelen herseyi arkadaslar almaya niyetlenmiş sagolsunlar
-
@krtdtl Tamam dostum ekledim
-
@guydemapusant Maddi durumları hakkında bilgim yok dostum. Kıyafet olabilir ancak beden uyar mı onu istersen öğreneyim.
-
@priss çok memnun olurum valla sagolasın
-
@guydemapusant Bedeni Small. Özellikle sevdiği bir renk var mı dedim kardeşim renk ayırmaz hepsini sever dedi
-
@guydemapusant Yaşı 14 ve kız çocuğu onu da tekrar yazayım
-
Çocuk kalbi ve üstünde kız gibi savaş yazan bi suluk termos aldık @Priss bandanadan vazgeçildi